A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Єднання у КЗ "Чуднівський ліцей".

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року No 53/2022«Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» та з метою зміцнення українського суспільства, його стабільності в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість було ініційовано 16 лютого приєднатися усім українцям до заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.

22:53 16.02.2022

Тиждень математики у ліцеї та Бабушківській філії

Ми живемо у час науково-технічного прогресу. Математика проникає у всі сфери людського життя. Жодне технічне вдосконалення неможливе без математичних розрахунків. І так само важко уявити розвиток будь-якої науки без використання математики, що стала непохитною опорою прогресу людських знань. Тому знання з математики потрібні не лише тим, хто хоче пов’язати свою професію з цією точною наукою, а й для будь-якої людини яка хоче стати успішною у житті.

23:19 13.02.2022

Бібліотечний урок "Соборна мати Україна - одна на всіх як оберіг"

22 січня український народ відзначав величну дату своєї багатовікової історії - День Соборності України. Сьогодні Україна, можливо, як ніколи раніше, потребує єдності й згуртованості. І День Соборності України ми святкуємо для того, щоб іще раз дати всім зрозуміти, і передусім нашим недругам, що Україна в нас одна  - від заходу до сходу, і нікому не дамо ділити її землі. З нагоди  Дня  Соборності України  у бібліотеці ліцею організована книжкова виставка "Соборність рідної землі  - основа нації й народу". А для учнів 8-А класу (кл.кер.В.В.Ковбан) проведено бібліотечний урок "Соборна мати Україна  - одна на всіх як оберіг" та бібліографічний огляд літератури про події на сході України "Українська література. Час війни."

20:46 24.01.2022

Заходи до Дня Соборності у Бабушківській філії КЗ "Чуднівський ліцей"

22 січня – день, коли українці промовили на цілий світ: «Ми – нація! Ми – на своїй землі! Ми- у власній державі!» 22 січня 1919 року український народ зробив рішучий крок до втілення одвічної мрії, незгасного прагнення Незалежної Соборної Держави. Соборність– один із наріжних каменів, що на них базується Українська Ідея.Учні нашої школи долучилися до цього свята!Було проведено багото заходів, тематичні уроки  та урочисту лінійку. Щиро вітаємо всіх зі святом! Слава Україні!

10:49 22.01.2022

Тренінгове заняття за участю лідерів учнівського самоврядування на тему "Ораторське мистецтво та публічні виступи"

20 січня 2022 року на базі  Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради  відбулося  засідання обласної ради учнівського самоврядування на тему «Ораторське мистецтво та публічні виступи». Тренінги відвідали наші дві учениці 10 класу Ромашевська Олександра (президент ліги старшокласників КЗ «Чуднівський ліцей», керівник профільної комісії з питань загальної та позашкільної освіти у Житомирській обласній раді старшокласників) та Решетар Анна (голова комісії з питань культури, духовного розвитку та дозвілля у Житомирській обласній раді старшокласників).

15:58 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора