A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Участь лідерів учнівського самоврядування ліцею у засіданні обласної ради учнівського самоврядування

16 травня 2022 року о 14.00 год.  відбулося онлайн-засідання обласної ради учнівського самоврядування на платформі Google Meet. У заході взяли участь близько 70 учасників. Це були голови осередків учнівського самоврядування територіальних громад області та педагоги-координатори даного напряму роботи. На засіданні обговорювали діяльності осередків учнівського самоврядування в умовах воєнного стану та участь у Всеукраїнських акціях і масових заходах. Цікаво було послухати досвід волонтера Сергія Яцика із волонтерського центру м.Житомира, який ще раз переконав нас, що діти та молодь України роблять великий внесок для перемоги та миру у країні. Що ті малюнки, намальовані крихітними дитячими пальчиками, ті щирі та добрі слова, сказані від душі устами кожного українця – є непереможним духом, сильною мотивацією, незламною вірою для всіх тих, хто стоїть на захисті країни та бореться за мир, спокій, незалежність нашої держави. Наші лідери учнівського самоврядування Ромашевська Олександра - президент та Решетар Анна - секретар   Ліги старшокласників нашого ліцею також поділились своїм досвідом у волонтерській діяльності. Дівчата продемонстрували обереги, малюнки, відео та презентацію того, що було зроблено у період війни. Зустріч молоді Житомирщини, хоч була і в онлайн форматі, але відчувалась тепла, добра атмосфера досвіду, ідей та гарних справ. Все добро задля Перемоги! Слава Україні! Героям слава!

17:10 16.05.2022

9 травня - День Європи

День Європи — свято, що відзначається 9 травня в Європейському Союзі та інших країнах материка. Європейський Союз захищає цінності, заохочує до співробітництва між народами Європи, сприяє єдності, зберігає розмаїття культури, а головне – забезпечує соціальну справедливість, а також виступає союзом демократичних держав, що працюють разом заради збереження миру і прогресу на континенті.

14:07 10.05.2022

З Україною в серці разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава! Стоп#війНі

Більше місяця війна… днів страху, розпачу, смертей, безсонних ночей в молитвах та переживаннях за кожного українця, і не важливо рідного чи зовсім незнайомого. А особливо крик душі та несамовитий біль за дітей, життя яких уже на небі, за тих, чиє дитинство залишилось у тих страшних підвалах, за дітей, які змушені покинути свої домівки, своїх рідних, хто втратив можливість ходити до школи та насолоджуватись яскравим дитинством.  Діти та війна – страшне поєднання, яке ніколи і ніхто навіть у нічних страхіттях не міг уявити. Жоден вчитель, виховуючи патріотизм, любов до своєї Батьківщини, свого народу, своєї історії та рідної мови не думав, що це буде причиною звірства для ворожого нелюда. Але в такі страшні дні для країни ми ще більше стали згуртовані, сильні духом, нескорені та вольові. З вірою та надією ми йдемо до Перемоги! Пишаємось нашими Збройними силами України та відчуваємо безмежну гордість носити ім’я українця, захоплюватись милозвучною рідною мовою та неймовірно любити свою Україну. Саме це у своїх відео висвітлюють учні нашого ліцею.

21:14 03.04.2022

Результати обласного етапу виставки передового педагогічного досвіду «Сучасна освіта Житомирщини-2022».

Вітаємо наших талановитих педагогів Фіщук І.М. (вчителя англійської мови), Рудик В.М. (вчителя англійської мови), Підкуйко І.І. (вчителя англійської мови), Мойсеєву Н.В. (вчителя біології, хімії), Шатківську М.А. (вчителя української мови та літератури), Скрит О.Л. (вчителя української мови та літератури), Мастюк Т.П. (педагога-організатора) з дипломом учасника в обласному етапі виставки передового педагогічного досвіду «Сучасна освіта Житомирщини-2022». Бажаємо нових цікавих ідей, інноваційного пошуку та творчого натхнення.

21:19 26.03.2022

Книжкова виставка "Мова рідна з пісні та любові " до Міжнародного дня рідної мови

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає міжнародний день рідної мови. Він запроваджений у 1999 році  тридцятою сесією Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності. Мова - це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячної еволюції, кожного етносу. З нагоди свята у бібліотеці ліцею оформлена книжкова виставка "Мова рідна з пісні та любові ". На виставці представлені книги, у яких висвітлюється історія народження та розвитку однієї з наймилозвучніших мов світу - української. Мета цієї виставки - поглибити знання про мову, як основу духовності, виховати любов і повагу до української мови, як мови державної та материнської, спонукати читачів до роздумів про долю рідного краю та його славних синів,про свою приналежність до українського роду.

15:14 23.02.2022

Вітаємо з перемогою у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад 2021-2022 навчального року

Щирі вітання від учнівського та педагогічного колективів КЗ «Чуднівський ліцей» для учнів та їх наставників, які своєю працею, наполегливістю та знаннями досягнули гарних результатів. А саме:

13:54 23.02.2022

«Героє мій, пишаюся тобою! У нашій єдності вся сила у двобої. Плече в плече ми будемо стояти. Кордони неньки України визволяти. І Мир у всьому світі прославляти!»

21 лютого 2022 року рій "Чуднівська варта" взяли участь у Обласному онлайн-конкурсі ватр "Слава Героям" в рамках проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") для роїв старшої вікової групи. Конкурс проводиться на честь українських вояків - борців за волю України. 

13:43 21.02.2022

День Героїв Небесної Сотні у Бабушківькій філії КЗ "Чуднівський ліцей"

Пролунало в країні мовчання. Навіть вітер затих на хвилину: Відбувалось останнє прощання, Зі словами "Герої не гинуть". Уроки Пам’яті, виховні години, перегляд відеофільмів, запалення свічок, молитва… Саме такими реквіємними заходами запам’ятається День Героїв Небесної Сотні у нашій школі, день вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення їх пам'яті.

22:53 19.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора