A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Фотосесія у Бабушківській філії КЗ  "Чуднівський ліцей" до Дня української хустки

З давніх-давен хустка для українців була символом жіночності, вірності й кохання, а також оберегом. Дівчата та жінки носили її протягом усього року. При цьому хустина була обов’язковим головним убором заміжньої жінки.

14:58 07.12.2022

Конкурс "Г.С.Сковорода - духовний орієнтир українського народу"

До 300-річчя від народження Г. С. Сковороди учні ліцею Менчинська Віра-Олександра та Решетар Анна взяли участь в обласному конкурсі "Г.С.Сковорода - духовний орієнтир українського народу", відзняли відеоролики виразного читання байок митця та намалювали ілюстрації до цих байок. Також ілюстрацію намалювала Заган Юлія. 

13:28 03.12.2022

#Сміливагривня! (акція у Бабушківській філії)

#Сміливагривня! Здобувачі освіти нашої школи долучились до акції  "Смілива гривня!", яку організував Національний банк України. Учні в ході  акції зібрали суму в розмірі  1264грн.50к.. Всі кошти передано до відділення АТ "Ощадбанк" та перераховано на спеціальний рахунок Національного банку України, для потреб Збройних Сил . Висловлюємо подякум усім , хто долучився до акції, а особливо учням 4 класу, які зробили найбільший внесок! #РазомдоПЕРЕМОГИ #ВСЕ_БУДЕ_УКРАЇНА

15:52 01.12.2022

Виставка-конкурс соціальних плакатів "Здоровий спосіб життя" та "Стоп СНІД"

В рамках Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства", до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом за ініціативи Ліги старшокласників у КЗ "Чуднівський ліцей" була проведена виставка-конкурс соціальних плакатів "Здоровий спосіб життя" та "Стоп СНІД". На конкурс були представлені роботи учнями 5 - 11 класів. Варто відзначити, що всі підійшли до роботи із знанням теми, старанність і творчістю. Все ж, найкращими є плакати 5-А, 6-Б, 6-В, 5-В, 7-Б, 8-А та 11-А класів.

13:01 01.12.2022

Тематична поличка «Голодомор – невиплакані сльози»

Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.

16:12 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора