A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

День Єднання у КЗ "Чуднівський ліцей".

Дата: 16.02.2022 22:53
Кількість переглядів: 280

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року No 53/2022«Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» та з метою зміцнення українського суспільства, його стабільності в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість було ініційовано 16 лютого приєднатися усім українцям до заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.

Зі слів Президента Володимира Зеленського під час відеозвернення до народу 14 лютого: "Ми прагнемо миру, й ми хочемо вирішувати всі питання виключно шляхом переговорів. І Донбас, і Крим повернуться в Україну. Виключно дипломатичним шляхом. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо.
Ми впевнені у наших Збройних Силах, але наші військові теж мають відчувати нашу підтримку, нашу згуртованість та нашу єдність. Основа нашої армії – це впевненість власного народу та міцна економіка.
Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, вдягнемо синьо-жовті стрічки і покажемо всьому світу нашу єдність.
У нас одне велике європейське прагнення. Ми хочемо свободи й готові її виборювати. На нас із неба дивляться 14 тисяч захисників та мирних громадян, загиблих у цій війні. І ми не зрадимо їхню пам'ять.
Ми всі хочемо жити щасливо, а щастя любить сильних. Ми ніколи не вміли здаватися й не збираємося цього вчитися.
Сьогодні – не просто День закоханих. День закоханих в Україну. Ми віримо у власні сили та продовжуємо разом будувати наше майбутнє. Тому що нас об’єднує любов до України, єдиної та неповторної. І любов переможе. Так, зараз вам, можливо, здається, що навкруги темрява. Але завтра знову зійде сонце над нашим мирним небом.
Любіть Україну! Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом! Великий народе великої країни!".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора