A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

6 грудня- День Збройних Сил України.

6 грудня- День Збройних Сил України. У 3 класі Бабушківської філії було проведено вікторину "Ми - майбутні захисники". Весь клас взяв активну участь: виконали завдання військового спрямування, а також виготовили вітальні листівки для своїх татусів та братиків.

21:40 06.12.2021

«Збройні Сили України - слава, гордість, міць країни»

6 грудня - день Збройних Сил України. Це свято козацького бойового духу, української  звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. А ще свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і захищає міць і кордони України, свято всіх хлоп’ят, які скоро підростуть, стануть сильними і сміливими та будуть готові захищати свою Батьківщину.          До дня Збройних Сил України юу бібліотеці ліцею організована книжкова виставка «Збройні Сили України - слава, гордість, міць країни», на якій представлені книги, що знайомлять дітей з історією українського війська з давніх часів до сьогодення.

21:53 05.12.2021

27 листопада 2021 року День пам'яті жертв голодоморів

Щороку, у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів голодоморів. Це нагода згадати тих, чиє життя було зруйноване або знищене у ті страшні часи сталінського режиму. Українці ніколи не були байдужі до цієї трагедії, зокрема, про акт геноциду писали свої твори українські письменники. Голодомор став темою багатьох мистецьких творів.

23:23 26.11.2021

Година спілкування "Плекатимеш мову- цвістимуть сади "

Любити, шанувати і плекати рідну мову - святий обов'язок кожного українця. А надто сьогодні, в такі неспокійні часи для нашої держави.  Щороку, 9 листопада, Україна відзначає чудове свято - День української писемності і мови. Саме в цей день бібліотека ліцею запросила своїх користувачів (учні 4-В класу, кл.кер.І.М.Данилюк) на годину спілкування "Плекатимеш мову- цвістимуть сади". Учні дізналися про долю нашої співучої мови, про її шлях до здобуття статусу державної. Також було проведено мовознавчу вікторину 'Найкращий знавець рідного слова". У бібліотеці оформлено книжкову виставку "Веселкова, барвінкова, невмируща наша мова".

21:06 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора