A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінгове заняття за участю лідерів учнівського самоврядування на тему "Ораторське мистецтво та публічні виступи"

20 січня 2022 року на базі  Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради  відбулося  засідання обласної ради учнівського самоврядування на тему «Ораторське мистецтво та публічні виступи». Тренінги відвідали наші дві учениці 10 класу Ромашевська Олександра (президент ліги старшокласників КЗ «Чуднівський ліцей», керівник профільної комісії з питань загальної та позашкільної освіти у Житомирській обласній раді старшокласників) та Решетар Анна (голова комісії з питань культури, духовного розвитку та дозвілля у Житомирській обласній раді старшокласників).

15:58 21.01.2022

ІІ місце в обласному конкурсі "Впоряд" Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді 6 грудня 2021 року у  рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувся обласний онлайн-конкурс «Впоряд», який був присвячений Дню Збройних Сил України. Рій «Чуднівська варта»  Чуднівського ліцею, який складається із 8-ми осіб 15-17 років, цьогоріч у даній грі вже вдруге взяли участь. Учні ліцею показали свої практичні навички з муштрового впоряду (стройової підготовки), вигукували свій девіз та виконували маршову патріотичну пісню. У онлайн-конкурсі «Впоряд» із закладів освіти Житомирської області взяло участь 170 роїв (команд) середньої та старшої вікових груп. Вітаємо виховника рою (наставника, вчителя предмета "Захист України") Бабушка П.С. та молодих козаків та козачок, які входять до рою «Чуднівська варта» із призовим ІІ місцем у конкурсі «Впоряд» та ІІІ місцем у конкурсі «Відун», який відбувся в дистанційному форматі напередодні  Дня козацтва! Подальших перемог, бойового духу та патріотичного настрою!

16:29 22.12.2021

Досвід учасників німецько-українського проєкту  «Молодь дебатує»

18 грудня відбувся ще один міжрегіональний дебатний турнір від німецько-українського проєкту  «Молодь дебатує» у місті Житомир. Учні Чуднова (тренерка дебатів Мастюк Т.П.), Житомира та Коростишева дебатували стосовно питання: Чи варто скоротити кількість навчальних предметів під час дистанційного навчання в школах?. Пристрасті були ще ті, приведено ряд аргументів як за, так і проти. Наша учениця, хоч і не стала переможницею, зате показала чудові вміння боротися за свою позицію, аргументувати та доводити свою думку. Зі слів одного із членів журі: «Важко обирати кращого з кращих. Кожен з вас - вже переможець».  Ще двоє учнів ліцею, які були глядачами на турнірі, здобули гарний досвід та нові враження. Ми, впевнені, що перемоги ще попереду!

14:22 22.12.2021

Нарада із страховим експертом з охорони праці П.З.Побігайло

16 грудня 2021 року відбулась нарада за участю адміністрації ліцею та страхового експерта з охорони праці П.З.Побігайла. Було проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з пропаганди безпечних і нешкідливих умов праці для збереження життя та здоров'я працівників у процесі трудової діяльності, поширення безпечних методів праці для запобігання виробничому травматизму в зимовий період.  

14:39 16.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора