A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція «Тепло віри в Перемогу»

З настанням холодної пори року стало актуальним виготовлення свічок власного виробництва, які б не лише випромінювали світло, а й зігрівали тих, хто знаходиться поруч. Ця річ, за відгуками захисників, стала як засіб, який можна використати там, де вогнище розпалювати не можна. В залежності від об’єму свічки, вона може горіти від 2 до 8 годин.

22:20 01.10.2022

Вітання зі святом працівників освіти від учнівської спільноти ліцею!

Шановний наш педагогічний колектив Комунального закладу "Чуднівський ліцей". Учнівська спільнота ліцею щиро вітає своїх улюблених учителів з професійним святом. Чудових людей, які присвятили все своє життя нам, здобувачам освіти. Ви даруєте нам не тільки знання, а й свою любов. Адже ваша робота - це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Ми дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасимого запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем учителя!

21:14 29.09.2022

Година спілкування на тему: "Трагедія Бабиного Яру" (Бабушківська філія)

29 вересня 2022 року виповнюється 81-ті роковини однієї з найтрагічніших сторінок  в історії ХХ століття – початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлерівцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у 1941-1943 роках.    У школі було проведено загальношкільну онлайн -лінійку.  В класних колективах пройшли години спілкування на тему: "Трагедія Бабиного Яру".

16:40 29.09.2022

Міжнародний день миру «Мир на землі – радість у родині»

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на вкрані.

19:34 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора