A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

У нас також Андріївські вечорниці!

Учні 1-В та 2-А класів ліцею розважались на святі «Андріївські вечорниці». Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом. Метою заходу було поглибити знання учнів про зимові календарні свята, виховувати в учнів повагу та любов до традицій рідного народу, до української народної пісні, інтерес до вивчення минулого рідного краю, прагнення зберегти народні звичаї та обряди, розвивати творчі та акторські здібності учнів.

17:13 13.12.2019

В Чуднівському ліцеї, в рамках Всеукраїнського тижня права відбулись дебати німецько-українського проекту «Молодь дебатує»

Сьогодні у дебатному гуртку в Чуднівському ліцеї, в рамках Всеукраїнського тижня права тренерка дебатів німецько-українського проекту «Молодь дебатує» Т.П.Мастюк з учнями-дебатантами із 10-А класу обговорювали тему, яка була запропонована координаторами проекту Віолою фон Крамон(депутатка європарламенту) та Ольгою Пішель для міжрегіольних учнівських дебатів в Україні у 2019 році: «Чи слід в Україні запровадити єдиний день багато культурності?». Дебати пройшли дуже жваво і насичено; було приведено багато вагомих аргументів як «за» так і «проти» такого дня; розглянуто поняття багато культурності. Цікавим був головний висновок: питання дня багато культурності на даному етапі розвитку української державності передчасне, Конституція гарантує усім рівні права та можливості; а зараз більш важливим є питання патріотизму і національної свідомості і самоідентифікації в першу чергу українців. Таку позицію підтримала і більшість (90 відсотків) учнів-глядачів.

16:19 13.12.2019

Проведення місячника оборонно-масової роботи та військово-патріотичного виховання у КЗ «Чуднівський ліцей»

З метою поліпшення військово-патріотичного виховання молоді, пропаганди бойових традицій армії, формування патріотизму і мотивації до служби у Збройних силах України у КЗ «Чуднівський ліцей» в рамках місячника оборонно-масової роботи та військово-патріотичного виховання присвяченого Дню Збройних Сил України у період з 14 листопада по 14 грудня  проходять заходи відповідно до плану:

14:22 13.12.2019

В рамках Всеукраїнського тижня права у КЗ «Чуднівський ліцей» відбувся Всеукраїнський урок «Права людини»

З метою підвищення обізнаності учнів  щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації та захисту, усвідомлення необхідності поважати права і обов’язки кожного громадянина та з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини в ліцеї відбувся урок «Права людини».

16:21 12.12.2019

Всесвітня акція "16 днів проти насильства"

10 грудня учні ліцею долучились до щорічної  Всесвітньої акції "16 днів проти насильства" , а саме виготовлення помаранчевих долоньок із закликами протидії будь-яких  форм насильства над жінками та дівчатами. Адже помаранчевий колір — є офіційним кольором кампанії та символізує  світле майбутнє, вільне від насильства щодо жінок та дівчат.

19:21 11.12.2019

«Армійський вернісаж 2020» для учнів 9-11 класів КЗ «Чуднівський ліцей»

До Дня Збройних Сил України, з метою поліпшення військово-патріотичного виховання та підготовки учнівської молоді до служби в Збройних Силах України  щороку в ліцеї організовують змагання «Армійський вернісаж». Завданням змагань є вдосконалення вмінь та навичок учнів щодо виконання нормативів  шкільної програми  з захисту Вітчизни та фізичної культури, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, вдосконалення рівня фізичної підготовки учнів та пропаганди здорового способу життя.

08:53 08.12.2019

«Козацькі забави» у 1-В

Хоч ще дуже маленькі, але вже виростають справжні патріоти своєї країни. До Дня Збройних Сил України у КЗ «Чуднівський ліцей» з учнями 1-В класу проведено конкурс «Козацькі забави». Цілі виховного заходу розширити знання учнів про козаків, їх традиції, побут, звичаї,  виховувати  повагу до свого народу та його історії, любов до своєї країни, розвивати фізичні якості дітей: спритність, кмітливість, активність.

22:44 05.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора