A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

З 1 по 30 вересня 2020 року в ліцеї проходив місячник «Увага! Діти на дорозі!»

З метою проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, вивчення  Правил дорожнього руху серед дітей та молоді,  формування практичних вмінь застосовувати знання на практиці  з 1 по 30 вересня 2020 року в ліцеї проходив місячник «Увага! Діти на дорозі!».   Впродовж місяця проходили такі заходи:

13:31 01.10.2020

Тиждень екології у ліцеї

Відповідно до основних орієнтирів виховання учнів, запланованих заходів у річному плані роботи ліцею, з метою формування екологічної культури особистості, усвідомлення себе частиною природи, відчуття відповідальності за неї, як за національне багатство, залучення вихованців до активної екологічної діяльності, а також  виховання в учнів любові до природи рідного краю, дослідження її флори  і фауни, збереження екологічного стану Чуднівщини, формування патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо народу в Чуднівському ліцеї з 21 по 25 вересня 2020  року проходив тиждень екології. В рамках тижня були проведені такі заходи: написання диктантів на екологічну тематику, проведення уроків англійської мови на екологічну тематику «День Землі», «Зміна клімату. Лісові пожежі» (11-Б клас), «Захист зникаючих видів рослин і тварин», уроки біології у шостих класах «Легенда розкаже…», екологічний квест для учнів 2-6 класів, фестиваль екологічних бригад для учнів 7-11 класі «Моя мала Батьківщина», година спілкування «Неси добро у світ природи» у 7-Б класі, у 8-А виховна година «Парад рослин, занесених до Червоної книги України», урок біології у 8-В класі «Вони потребують допомоги», виховна година у 10-Б класу «Від екології душі до екології природи» з переглядом англомовного фільму «MEN» про знищення природи людиною. А ще  дві учениці взяли участь у заочному VІ обласному фестивалі-конкурсі «Читанка»  на екотематику. 

10:28 30.09.2020

Фестиваль-конкурс екологічних агітколективів серед 7-11 класів

В рамках Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля наш спільний дім» пройшов фестиваль-конкурс екологічних агітколективів серед 7-11 класів на тему «Моя мала Батьківщина». Команди висвітлювали в своїх виступах  екологічні проблеми нашого міста, області, країни та світу. Учасники закликали до активної природоохоронної діяльності та дбайливого ставлення до природи. Учнівські колективи своїми виступами пробуджували екологічну свідомість та давали поради стосовно вирішення екологічних і природоохоронних проблем. Конкурс відбувся за умов протиепідемічних заходів, що значно знизило активність та кількість бажаючих прийняти участь. Взяли участь команда 7-А класу «Юні екологи», 9-А класу «Еколайф» та 10-А класу «Вартові довкілля».

16:39 25.09.2020

Екологічний квест

24 вересня в КЗ"Чуднівський ліцей" в рамках тижня екології відбувся екологічний квест для учнів 2 - 6 класів. У квесті взяли участь 12 команд, які подорожували станціями: "Природоохоронна діяльність", "Народні прикмети, пов'язані зі спостереженнями за природою", "Відгадайлик", "Світ тварин і птахів рідного краю", "Рослини-обереги українців" та "Лікарські рослини рідного краю". Провести квест допомогли учні, які є учасниками гуртка "Лідер", що працює на базі ліцею від Житомирського ОЦДЮТ з вересня 2020 року. Екологічний квест був організований з метою формування в учнів ключових компетентностей, а саме екологічної грамотності, компетентності у галузі природничих наук, навчання впродовж життя. Така форма роботи забезпечує активність дітей, розвиток  інтересу до вивчення природи, сприяє поглибленню й розширенню знань про природне довкілля, збагачує досвід взаємодії дитини з ним, формує емоційнозацікавлене, гуманне ставлення до нього.

15:35 24.09.2020

Олімпійський тиждень у ліцеї

З метою популяризації спорту, формування здорового способу життя  і розвитку олімпійського руху в Україні в Чуднівському ліцеї з 14 по 18 вересня проходив Олімпійський тиждень. Упродовж тижня вчителі фізичної культури ознайомлювали учнів з історією виникнення олімпійських ігор, з олімпійськими чемпіонами країни, області, а також з  відомими спортсменами,  тренерами, випускниками ліцею, які мають спортивні досягнення. На уроках фізичної культури діти змагалися в різноманітних естафетах, рухливих та народних іграх, конкурсах, вікторинах.

22:27 18.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора