A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Усім жінкам присвячується! Зі святом весни, краси та чарівності!

Напередодні 8 Березня у Чуднівському  ліцеї звучали приємні вітання для всіх тих, хто відноситься до найніжнішої, найкрасивішої,  найчарівнішої частини людства. Свої щирі побажання  дівчаткам, мамам, бабусям, сестричкам, учителькам учні ліцею висловлювали по різному. У формі родинного свята, конкурсно-розважальної програми, концерту, виготовлення відео вітань, листівок, плакатів  та весняних композицій  діти дарували гарний настрій  оточуючим, проявляли особливу увагу та повагу до жінки, жінки-матері, жінки-берегині життя на землі. Оригінальним був виступ-вітання для учителів-жінок від учнівського самоврядування. Джентльмени ліцею у гумористичній формі підкреслили важливість чарівної статі у житті кожного чоловіка, засипали всіх  леді компліментами та створили позитивну атмосферу свята, а чарівна пісня про любов від квартету «Ровесник» запалила енергією кожного присутнього.

23:18 06.03.2020

«Знай своїх талановитих земляків!»

Учні 8-А класу КЗ «Чуднівський ліцей» мали чудову нагоду зустрітися з талановитою людиною, нашою землячкою, уродженкою селища Іванопіль, Марією Андріївною Рудак. Крім того, що Марія Андріївна – талановита письменниця, вона є членом Національної спілки журналістів України, головою Міжнародного поетичного братства імені Юрка Гудзя.  

21:24 04.03.2020

Міський етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

26 лютого відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Тема заходу  у 2020 році «Країні Юннатії - 95». Захід організував відділ освіти Чуднівської міської ради.

21:18 26.02.2020

Що таке «булінг»? Які його види та прояви? Як діяти, коли твоя дитина потерпає від «булінгу»?...

З метою обговорення цих питань сьогодні у КЗ «Чуднівський ліцей» відбувся відеолекторій для батьків 5-7 класів з теми «Протидія булінгу. Роль батьків та родини у системі  протидії проявів насильства серед  дітей». На даний захід були запрошені волонтери  АСЕТ сім?я Побережних, які розповіли батькам про небезпеку та наслідки «булінгу», важливість підтримки, вплив  стосунків у сім?ї на поведінку дитини. Також волонтери провели інтерактивні вправи та відповіли на запитання, які цікавили присутніх. Батьки залишили свої гарні відгуки про зустріч та побажання, які обов?язково будуть враховуватись при плануванні  наступних батьківських зборів.

22:14 25.02.2020

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні пам'ятний день, що відзначається в Україні після 2014 року щорічно 20 лютого. День вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

16:22 20.02.2020

Конкурс читців-декламаторів творів Лесі Українки

Одна з найвідоміших жінок України є Леся Українка, справжнє ім'я якої Лариса Петрівна Косач-Квітка. Народилася у місті  Новоград-Волинський Житомирської області  25 лютого 1871. З нагоди у 2021 році -  150 –річчя від  дня народження відомої української письменниці, перекладачки, культурної діячки Лесі Українки у  Чуднівському ліцеї відбувся конкурс читців-декламаторів творів за трьома віковими категоріями: 6-10 років, 11-14 років, 15-18 років.

16:19 19.02.2020

Як не любити любов'ю наснажених, мудрістю сповнених книг!... (М. Т. Рильський)

Свою любов до книги та слова наші вчителі  літератури передають дітям щоденно на кожному уроці. З метою зацікавлення учнів читанням, поглиблення знань про зарубіжних письменників з 10 по 14 лютого  КЗ «Чуднівський ліцей» проходив тиждень зарубіжної літератури, який був насичений різними цікавими  та неординарними заходами.

12:16 15.02.2020

… Про «Молодь дебатує» зі слів тренерки дебатів (педагога-організатора КЗ «Чуднівський ліцей») Таміли Мастюк

«Так називається німецько-український проєкт, який реалізується в Україні з 2016 року. Тренеркою дебатів у німецькому форматі німецько-українського проєкту я стала у 2018 році, пройшовши анкетування і відбір із поданих на офіційний сайт анкет-заяв. Дізналась про  проєкт «Молодь дебатує» (Критичне мислення для розбудови демократії)  із соціальних мереж. Після відбору була запрошена на навчальні тренінги у 2018 та 2019 роках у Чернігові та Тернополі, а також на семінар  2018 у Харкові. На тренінгах і семінарах здобула знання, уміння і навички дебатування та   методики навчання дебатувати у німецькому форматі.  Тренерам дебатів  німецькою стороною були надані підручники «Навчаємось дебатувати» та «Навчаємо дебатувати», що дало велику допомогу у навчанні дебатування і вчителю, і учням.

12:51 11.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора