A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виступ учнівських колективів (агітбригад) екологічної просвіти КЗ «Чуднівський ліцей» «Моя мала Батьківщина»

 Як підсумок екологічного тижня, сьогодні відбувся конкурс агітколективів екологічної просвіти КЗ «Чуднівський ліцей». Учні 7-11 класів висвітлювали в своїх виступах  екологічні проблеми нашого міста, області, країни та світу. Учасники закликали до активної природоохоронної діяльності та дбайливого ставлення до природи. Учнівські колективи своїми виступами пробуджували екологічну свідомість та давали поради стосовно вирішення екологічних і природоохоронних проблем.

17:44 27.09.2019

Свято осені у КЗ "Чуднівський ліцей"

25 вересня відбулось свято осені у ліцеї. Учні 2-4 класів підготували свої квітково-плодові композиції на тему "Моя мала Батьківщина", а також захист своїх композиції у вигляді оригінальних та творчих виступів. Кожен клас-об'єднання нагороджені дипломами в різних номінаціях.

17:35 25.09.2019

Екологічний десант у КЗ " Чуднівський ліцей"

В рамках тижня екології та з метою участі в акції "Зробимо Україну  чистою" у КЗ " Чуднівський ліцей" 24 вересня відбувся екологічний десант. Учні  4 - 11 класів прибрали територію та клумби ліцею від сухих квітів, опалого листя та сміття. Приведення території до ладу для дітей було корисною та спільною справою. Кожен зробив особистий внесок для того, щоб територія ліцею була у гарному стані, а навколишнє середовище чистішим. Всі відчули важливість справи і кожен ще раз усвідомив, що Україна стає чистішою завдяки кожному з нас!

10:35 25.09.2019

Учні КЗ "Чуднівський ліцей" активно приймали участь

Учні КЗ "Чуднівський ліцей" активно приймали участь у святковому дійстві "Країна дитинства" мистецького фестивалю "Чуднівський зорепад". Дитячі таланти Чуднівщини показали свої пісенні та танцювальні номери 13 вересня на Замковій площі.

14:26 16.09.2019

Українчики

Сьогодні 12 вересня 2019 року, у переддень Дня народження рідного міста Чуднів, пройшло свято старту гри-подорожі в дитячому патріотичному об’єднанні «Українчики». В такому форматі учні 2-6 класів подорожували по станціях:

22:32 13.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора