A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

З 01 по 31 жовтня 2019 року у КЗ «Чуднівський ліцей»  було проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

З 01 по 31 жовтня 2019 року у КЗ «Чуднівський ліцей»  було проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня». Протягом місячника проходила акція «Подаруй  книгу бібліотеці», оформлено виставку «Книжкова алея», «Візок чудових казок». Відбувся фотоконкурс для 2-3 класів «Я і моя улюблена книга». У 5-В класі пройшов конкурс  поезії. В учнів 2-4 класів  відбулась година бібліотворчості «Читаємо, малюємо, граємо». Також з учнями початкової школи проведено бесіду «Казковий світ бібліотеки». Учні 5-А та 5-В класів залучились до проведення виховного заходу «Зустріч з казковими героями», який був проведений для учнів 3-тіх класів групи продовженого дня. Для учнів 1-А класу відбувся бібліотечний урок «Біля книжкової полиці». Також бібліотекарями ліцею з метою виховання любові та поваги до бібліотеки, до книги, розкриття значення книги в житті людини проведено свято «Книжковий дім бібліотека».

10:20 28.10.2019

25 жовтня у КЗ «Чуднівський ліцеї» було проведено протипожежні тренування – навчальну  евакуацію

25 жовтня у КЗ «Чуднівський ліцеї» було проведено протипожежні тренування – навчальну  евакуацію учнів та працівників закладу освіти з приміщень ліцею з метою відпрацювання плану евакуації учнів та працівників у разі виникнення пожежі та вдосконалення протипожежного стану закладу освіти.

14:46 25.10.2019

Зустріч з Юрієм Павловичем Кондратюком

У Чуднівській районній бібліотеці відбулась зустріч із митцем Романова, який народився в Чуднові, Юрієм Павловичем Кондратюком –поетом, прозаїком, різьбярем, Заслуженим працівником культури України, членом Національної Спілки письменників, режисером за освітою, з учнями 10-А та 7-Б класів КЗ «Чуднівський ліцей».

15:38 24.10.2019

Зустрічи з Аллою Роль

Чудові рядки авторської поезії про осінь у рідному краї, тривожні дні Майдану, місце людини у житті прослухали учні 10-А класу на зустрічі з Аллою Роль. Директор Чуднівської районної бібліотеки познайомила старшокласників із новинками літератури, календарем знаменних дат, цікавими сторінками історії.

13:31 24.10.2019

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми з учнями 8-9 класів КЗ "Чуднівський ліцей" проведено виховні уроки "Небезпеку видно не одразу". Учні ознайомились із протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві, подивились документальний фільм про реальні історії людей, які потрапляли в сучасне рабство,   дізнались телефон національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми. Також фахівцями центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено тренінг  "Людина не для продажу".

17:46 18.10.2019

День Захисника України

У КЗ "Чуднівський ліцей" до Дня Захисника України відбувся виховний захід "На захисті Батьківщини". В своїх виступах учні показували зв'язок поколінь захисників своєї землі, пробуджували почуття відповідальності за долю держави, формували розуміння єдності та цілісності України, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист незалежності й територіальної цілісності української держави.

18:09 12.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора