A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

«Армійський вернісаж 2020» для учнів 9-11 класів КЗ «Чуднівський ліцей»

Дата: 08.12.2019 08:53
Кількість переглядів: 691

До Дня Збройних Сил України, з метою поліпшення військово-патріотичного виховання та підготовки учнівської молоді до служби в Збройних Силах України  щороку в ліцеї організовують змагання «Армійський вернісаж». Завданням змагань є вдосконалення вмінь та навичок учнів щодо виконання нормативів  шкільної програми  з захисту Вітчизни та фізичної культури, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, вдосконалення рівня фізичної підготовки учнів та пропаганди здорового способу життя.

Цьогоріч змагалось дві команди «Чуднівська варта» та «Десант». Команди були сформовані з 9, 10 та 11 класів по 3 чоловіки. Учасники представляли свої команди, демонстрували стройові прийоми, виконували стройову пісню. Змагались  у конкурсах: «Найвлучніший стрілок», «Жим гирі», «Комплексно-силові вправи», «Вікторина з захисту Вітчизни», «Перенесення вантажу», «Долання вітру», «Павук», «Стрибки в мішках», «Долання через болото» «Перетягування канату».

Перемогу здобула команда «Чуднівська варта» з кількістю 69 балів і лише з різницею у  2,5 бали  команда «Десанту» посіла друге місце. Всі юнаки показали свою хоробрість, мужність та гарний рівень фізичної підготовки.

Вітаємо всіх учасників «Армійського вернісажу 2020»!  

А всім військовослужбовцям України слова вдячності та поваги. Ви наші захисники, опора держави та спокій наших домівок!  Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, щастя та миру!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора