A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Козацькі забави» у 1-В

Хоч ще дуже маленькі, але вже виростають справжні патріоти своєї країни. До Дня Збройних Сил України у КЗ «Чуднівський ліцей» з учнями 1-В класу проведено конкурс «Козацькі забави». Цілі виховного заходу розширити знання учнів про козаків, їх традиції, побут, звичаї,  виховувати  повагу до свого народу та його історії, любов до своєї країни, розвивати фізичні якості дітей: спритність, кмітливість, активність.

22:44 05.12.2019

Відбулось засідання Житомирської обласної ради старшокласників

04.12.19 відбулось засідання Житомирської обласної ради старшокласників, де Чуднівський ліцей представляли четверо учнів, які є очільниками ЖОРС: Саманта Діденко- голова ЖОРС, Карталова Вероніка - заступник голови, Варгалюк Анастасія - голова центру освіти та позашкільної освіти та Радкевич Анастасія - голова центру культури та організації дозвілля. Засідання пройшло за планом, було цікавим, пізнавальним, а особливо сподобались майстеркласи: виготовлення листівок, аквагрім, виготовлення маскарадних костюмів. Вдячні Житомирському обласному центру за цікаву, змістовну, пізнавальну роботу.

19:40 04.12.2019

Турнір німецько-українського проекту "Молодь дебатує"

03.12.19 в Житомирі відбувся міжрегіональний турнір німецько-українського проекту "Молодь дебатує" на тему: "Чи варто запровадити на державному рівні єдиний день багатокультурності в Україні". Участь взяли по 4 команди зі шкіл Житомирської, Сумської, Полтавської та Чернігівської областей. Команда КЗ "Чуднівський ліцей" у проекті працює уже другий рік і в  її складі були учні: Рудик Олександра, Цапун Катерина, Діденко Саманта та Варгалюк Анастасія. За умовами турніру, у  змаганнях грав 1 учень від команди. Грала від ліцею Рудик Олександра в позиції "контра1". Гра була дуже цікавою, напруженою, було приведено багато аргументів як на користь введення дня багатокультурності так і проти такого дня. Із чотирьох ігор було визначено чотирьох переможців, які продовжать змагання у півфіналі у лютому 2020року у Харкові. На жаль, наш гравець до півфіналу не вийшла, але отримали усі величезний і важливий досвід, спілкування з однолітками і бажання займатись дебатами та сподіватись на успіх в наступному році. Проект в Україні працює за підтримки МОНУ, за фінансування МЗС Німеччини з метою розвитку критичного мислення для розбудови демократії. Варто зазначити, що для всіх учасників це було справжнє свято!

19:30 04.12.2019

Фестиваль-конкурс учнівських агітколективів «Молодь обирає здоров’я» у КЗ «Чуднівський ліцей»

28 листопада в рамках тижня основ здоров’я, що є невід’ємною частиною місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності відбувся фестиваль-конкурс учнівських агітколективів «Молодь обирає здоров’я». У фестивалі-конкурсі взяли участь чотири команди з 7-8 класів та шість команд 9-10 класів.

18:11 28.11.2019

Конкурс плакатів «Молодь обирає здоров’я»

В рамка місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності, предметного Тижня основ здоров’я та до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 28 листопада в ліцеї відбулась виставка-конкурс плакатів «Молодь обирає здоров’я» для 5-6 класів  та «Зупинимо СНІД разом» для 7-11 класів. Оцінювали плакати за розкриття теми, художню майстерність, оригінальність ідеї та вдалість обраного рекламного слогана.

18:00 28.11.2019

Тепло сімейного вогнища

З короваю та запаленого вогника, що символізує рідний дім, родинне багаття, сімейне благополуччя, розпочалось родинне свято «Тепло сімейного вогнища» у 3-А класі. Завітали на свято всі ті, кого об’єднує слово сім’я.

10:18 28.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора