A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактика ризикованих типів поведінки

Сьогодні з учнями  9-А, 10-Б, 10-В, 11-Б та 11-В класів з метою профілактики ризикованих типів поведінки було проведено тренінг  консультантом-психологом міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну» з теми «Свобода сексу: правда та міфи. Хвороби, які передаються статевим шляхом». Дякуємо Олені Касянчук за актуальність та важливість даної роботи із учнівською молоддю.

16:45 20.10.2023

Участь у обласному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва "Феєрверк танцю"

19 жовтня у м.Бердичів відбувся обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва "Феєрверк танцю". Колектив учнів ліцею із керівником - вчителем хореографії Наталією Отаманською взяли участь у мистецькому конкурсі.  665 юних танцівників від 14 громад області, серед яких були і наші 15 учнів 7-8 класів, представляли хореографічні номери у трьох номінаціях: народний танець, бальний танець,  сучасний танець. Із більше як 40 номерів наш хореографічний колектив "Фрідом" виступили із сучасним танцем "Ластівки" та народним танцем "Враже". Хоч і призового місця не вибороли, але досвід та приємні враження від атмосфери танцю таки точно отримали! 

15:40 20.10.2023

Тренінгові заняття “Придивись! Це може бути ОБМАН” ( до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми)

18 жовтня Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Війна зробила нас дуже вразливими. Багато людей втратили відчуття безпеки та були змушені покинути свій дім та шукати прихисток. За даними Міжнародної організації з міграції (МОМ), з початку війни більше половини українців втратили доходи, 44% населення втратили роботу, а кожен третій зазнав переміщення. Кожен четвертий українець готовий нелегально перетнути кордон, працювати в замкнених приміщеннях, на нелегальному виробництві чи віддати паспорт роботодавцю. 39% українців готові погодитися на роботу в обмін на безкоштовне проживання та харчування. Понад 300 000 людей в Україні постраждали від торгівлі людьми з 1991 року. І сьогодні, на жаль, ця кількість збільшується дуже стрімко.

15:33 20.10.2023

100-річчя ювілею Михайла Івановича Сікорського

На відзначення 100-річного ювілею Михайла Івановича Сікорського  (13.10.1923-27.09.2011) - визначного фундатора музейної справи України, історика, краєзнавця, археолога, Героя України, Заслуженого працівника культури України, Почесного громадянина міста Переяслав-Хмельницького у бібліотеці ліцею оформлена літературна виставка "Фанат  і академік музейної справи Михайло Сікорський "   Саме ця людина увіковічнила старовинне місто, як справжній осередок культури і духовності, скарбницю пам'яток історії Київщини. За період плідної праці М.І.Сікорського музей із однієї будівлі в місті перетворився у Переяслав-Хмельницький державний історико-архітектурний заповідник(1979р.), згодом - Національний історико-етнографічний заповідник "Переяслав ".   Все життя присвятивши справі збереження пам'яті про історію рідного краю та його видатних співвітчизників М.І.Сікорський перейняв славу минулих віків, щоб назавжди залишити її сучасним і прийдешнім поколінням!

16:52 13.10.2023

Обласний онлайн-конкурс “Відун” Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

5 жовтня відбувся обласний онлайн-конкурс “Відун” Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), організований КЗПО “Обласний Центр ДЮТ” Житомирської області. Цей конкурс був присвячений Дню захисників і захисниць України з метою перевірки знань з історії, зокрема доби козаччини, українських військових формувань різних епох, збройних сил України сучасного періоду.

14:30 06.10.2023

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

4 жовтня у нашому ліцеї за ініціативою лідерів учнівського самоврядування, попереднім обговоренням і голосуванням серед учнів 5-11 класів, було організовано ярмарок на підтримку ЗСУ. Вже третій ярмарок за час війни, який проводять наші учні задля Перемоги. Цей благодійний ярмарок був присвячений до Дня захисників та захисниць України. Долучились до організації 27 класів. Всього виручили 40 тис. 550 грн. Найбільше зібрали учні 5-А класу. Всі кошти підуть на потреби нашим захисникам. Учні на засіданні учнівського самоврядування самостійно будуть вирішувати кому спрямувати дані кошти і як поділити суму відповідно до запитів про допомогу.

09:34 06.10.2023

Змагання з військово-прикладних видів спорту серед учнів 11-х класів

До Дня захисників та захисниць України у перший тиждень місячника військово-патріотичного виховання на уроках “Захист України” проходили змагання з військово-прикладних видів спорту серед юнаків 11-х класів . Маємо такі результати:

13:51 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора