A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Звітно-виборча конференція в Житомирській обласній раді старшокласників

Сьогодні, 19.05.23, в Житомирській обласній раді старшокласників відбулась звітно-виборча конференція, де звітувались про свою роботу очільники самоврядування ЖОРС, серед яких були представники нашого ліцею Ромашевська Олександра, голова комісії культури, духовного розвитку та дозвілля, Решетар Анна, голова комісії загальної та позашкільної освіти. Дівчатам були вручені Подяки за активну роботу та реалізацію соціально значущих проєктів в роботі самоврядування області, а також Подякою було відзначено роботу координатора учнівського самоврядування нашого ліцею - педагога-організатора Тамілу Петрівну Мастюк. На конференції відбулись вибори керівного складу ЖОРС. Приємно було, що учні КЗ"Чуднівський ліцей" гідно презентували себе, свої програми діяльності самоврядування області, пропонували цікаві проєкти і були гарно оцінені однолітками та обрані заступником голови ЖОРС Ніщук Дарина, головою комісії екології та краєзнавства Камінський Максим та головою комісії з питань культури, духовного розвитку та дозвілля Кучерук Софія. Також для учасників конференції Житомирським обласним центром дитячої та юнацької творчості була проведена цікава екскурсія в Житомирську обласну раду. Дякуємо КЗПО ЖОЦДЮТ за цікаво організовану роботу і за розвиток учнівського самоврядування в області та в територіальних громадах. 

21:24 19.05.2023

18 травня - День вишиванки

За ініціативи новообраного керівного складу Ліги старшокласників Чуднівського ліцею, 18 травня в день Вишиванки провели патріотичний флешмоб малюнків на асфальті "Вишитий рушник єднає Україну". Усі тридцять класів ліцею старанно малювали орнаменти традиційних українських рушників у відповідності до усіх регіонів України. Для реалізації флешмобу була проведена підготовча робота: це і вивчення вишивок на рушниках в різних областях України, це і вибір орнамента, який можна відобразити на асфальті, і жеребкування між класами для визначення регіону. Також сьогодні весь заклад освіти майорів вишитими сорочками, що створювало патріотичну атмосферу, а на завершення дня - масове фото у вишиванках. На фото потрапило понад 400 осіб. Із днем Вишиванки, шановні друзі. 

16:52 18.05.2023

Стилізований учнівський ярмарок "Подорожуємо країнами Європи" до Дня Європи

В Чуднівському ліцеї за ініціативи новообраного складу очільників Ліги старшокласників до дня Європи провели стилізований учнівський ярмарок "Подорожуємо країнами Європи". На святі були презентовані: Австрія, Нідерланди, Норвегія, Болгарія, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Польща, Італія Швейцарія, Греція, Бельгія, Великобританія, Німеччина та, звичайно ж Україна. Класи презентували країну з національними костюмами, розповідали, що дізнались про країну, її населення, державні символи та, що було надзвичайно цікаво, презентували національні страви країни. Всі смаколики були розкуплені ліцеїстами та працівниками закладу освіти. А так як наш ярмарок має благодійний характер, то всі зібрані гроші будуть використані на благодійність. Разом зібрали 24 589 гривень. Нехай ці кошти принесуть користь! А дитячі добрі справи повертаються їм у житті сторицею! 

14:24 12.05.2023

9 травня 2023 року - День Європи (Бабушківська філія)

9 травня 2023 року, згідно з указом президента, в Україні вперше відзначають День Європи. Здобувачі освіти Бабушківської філії  подорожували країнами Європи. Дізнались багато корисної та цікавої інформації. Учні початкових класів у своїх малюнках подякували Європі за її підтримку.

14:52 10.05.2023

8 травня - День памʼяті та примирення

8 травня, у День памʼяті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни. Другий рік поспіль українці проводять цю памʼятну дату в умовах   повномасштабної війни росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової. З 2014 року символом памʼяті про Другу світову війну є червоний мак. Мак є визнаним у світі символом памʼяті за загиблими у битвах з часів Першої світової війни. Учні Бабушківської філії сьогодні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглиг воїнів у Другій світовій війни  та в  повномасштабній війні росії проти України, створили карту пам'яті з маків, поклали квіти до обеліска воїнів, які полягли в роки Другої світової війни. 🕯 Вічна пам’ять всім полеглим у боротьбі проти нацизму. Вічна слава усім, хто захищає Україну від рашизму сьогодні.

14:56 08.05.2023

Урок пам'яті "І травень знову нагадає історію жахливих днів"

8 травня  День пам'яті та примирення. До цієї дати у бібліотеці ліцею було оформлено викладку літератури "Не загасити пам'яті вогонь...".       На урок пам'яті "І травень знову нагадає історію жахливих днів" до бібліотеки завітали учні ГПД (вихователь Лабунець Т. С.). Про ту війну наше покоління знає лише з книг і розповідей ветеранів та дітей війни. Як близько ми відчули її тепер,  коли на нашу землю прийшла орда страшніша за фашистів.      Ніколи знову!  -  так вірили ми у ці слова... Але знову втрати, розруха,  біль... І знову діти війни. Діти,  що більш за все на світі мріють про Перемогу,  про Мир і про те, щоб слова "Ніколи знову " були справжніми . Потрібно завжди памятати героїв, які загинули заради нас, заради нашого життя...

13:38 08.05.2023

Звітно-виборча учнівська конференція

04 травня 2023 року в Лізі старшокласників КЗ "Чуднівський ліцей" відбулась звітно-виборча учнівська конференція, де були підведені підсумки роботи за звітний період, оголошено досягнення та здобувачі освіти поговорили про те, що не вдалось здійснити з різних причин. Також були проведені вибори очільників учнівського самоврядування в закладі освіти. Кандидати ще раз презентували свої виборчі програми та агітаційні промови. Президентом Ліги старшокласників було обрано Камінського Максима, віце президентами: Ніщук Дарину та Губатюк Валерію. Щиро вітаємо переможців виборчих перегонів та бажаємо спільної продуктивної діяльності самоврядування ліцею. Також були внесені цікаві пропозиції для реалізації яких потрібне обговорення в класах найближчими днями. Впевнені, що вони будуть підтримані всіма учнями і якнайшвидше реалізовані. Успіху вам ініціативні активні діти!

10:30 05.05.2023

Тиждень фізичної культури та спорту

Із метою підвищення інтересу та залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і  спортом, розвитку фізичних умінь, виховання в учнів ціннісної орієнтації щодо ведення  здорового способу життя, виховання спритності, сміливості, наполегливості, витримки, почуття колективізму, дружби та патріотизму з 17 по 21 квітня 2023 року в  КЗ «Чуднівський ліцей» проходив тиждень фізичної культури та спорту. В рамках тижня були проведені "Веселі старти" для 1-4 класів, малюк  бол, естафети та рухливі ігри для 5-6 класів, волейбол, футбол, баскетбол для 7-11 класів. Під час проведення запланованих заходів діти розвивалися як фізично так і розумово. Всі учні школи із задоволенням брали активну участь у проведенні тижня фізичної культури та спорту.

09:01 24.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора