A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Участь в обласному конкурсі "Свою Україну любіть" з нагоди 210-ої річниці народження Т.Г. Шевченка.

Учениці ліцею взяли участь в обласному конкурсі "Свою Україну любіть" з нагоди 210-ої річниці народження Т.Г. Шевченка. Основними завданнями конкурсу є виховання у здобувачів освіти патріотичних почуттів, національної свідомості та ідентичності, любові і пошани до видатних діячів української культури. Номінаціями художнього конкурсу визначено:  - меми до творів Т.Г.Шевченка, які символізують боротьбу українського народу за незалежність і свободу; - ілюстрації до балади Т.Г.Шевченка " Лілея". Свої роботи представили:

14:21 05.03.2024

Тиждень хімії у ліцеї

Світ, в якому ми живемо, це не тільки світ людей, тварин чи рослин. Це і світ речовин. Цей світ цікавий та повний загадок і більшість з них розкриває наука на ім'я " Хімія".     З метою розвитку творчих здібностей здобувачів освіти у КЗ " Чуднівський ліцей" з 19 лютого по 23 лютого було проведено тиждень хімії. Саме такий тиждень надає можливість вийти за межі стандартних уроків і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях всього шкільного курсу. Так, для учнів 7-х класів, які тільки починають знайомство з новим предметом, була проведена вікторина "Початкові хімічні поняття". Учні 9- 11-х класів готували проєкт " Полімери - еколого - економічний аспект", та дискутували на тему " Хімія: користь чи шкода?".     З метою формування стійкого пізнавального інтересу до природничих наук учні 7- 11 - х класів готували презентації та відео " Домашній експеримент" і  " Нові хімічні відкриття".    По завершенню тижня було підбито підсумки роботи, а найактивніші учасники отримали подяки.

09:00 29.02.2024

Профорієнтація

27 лютого до нас завітали випускниці нашого закладу освіти 2023 року: Бажан Софія, Гринюк Ірина, Маношина Дана, Рябець Олена. "Вчорашні" учениці, а сьогодні вже студентки Державного торговельно-економічного університету презентували свій заклад вищої освіти для учнів старших класів та їх батьків. Мета зустрічі молоді була залучення учнів старших класів до вступу у Державний торговельно-економічний університет. Дівчата рекламували факультети, показували відео про університет та розповідали про день відкритих дверей - "День вступника". Для всіх охочих залишили інформацію та QR-код реєстрації для участі у Дні вступника.

14:56 28.02.2024

Фоточелендж "Військова техніка для Перемоги"

Розпочався фоточелендж "Військова техніка для Перемоги" - це обласна виставка-конкурс легоконструкцій за двома номінаціями: складання моделі за інструкцією та легоімпровізація. До участі запрошували дітей віком від 6 до 12 років. Уже на офіційній фейсбук-сторінці Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради щодня  презентуються моделі із 24 територіальних громад Житомирщини. Надійшло всього майже 230 робіт і серед них є роботи  учнів 4-А класу нашого ліцею: Луценка Гната та Коцюби Романа. Дивлячись на кількість світлин, які надіслали хлопці, то немає сумніву, що ростуть справжні інженери. 

16:20 26.02.2024

Обласна природоохоронна акція "Годівничка"

Дві учениці нашого ліцею Вакульчук Ангеліна, учениця 7-А класу та Макарова Анастасія, учениця 11-В класу (вчитель Мойсеєва Н.В.) взяли участь у обласній природоохоронній акції "Годівничка" у заочному форматі. Акція проходить до 15 березня, організована комунальним закладом позашкільної освіти "Обласний еколого-натуралістичний центр" Житомирської обласної ради з метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їх природних біотопів, виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття і проведення широкої просвітницької роботи.  Із 6 номінацій акції наші учениці виконали свої роботи у номінації  "Малюнок" (авторська робота формату А4). 

15:30 26.02.2024

“Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з футзалу та черліденгу

24 лютого у закладі освіти знову було чутно дитяче - “РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО”! Так, це наші учні ліцею та ще декількох закладів освіти громади змагались у “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з футзалу та черліденгу. Команди із КЗ “Чуднівський ліцей”, Будичанської гімназії, Карвинівської гімназії, Дубищенської гімназії змагались між собою. У фінал, який відбудеться 2 березня, вийшли команда нашого ліцею та команда Дубищенської гімназії. У суботу їх чекає чесна боротьба із командами В.Коровинецького ліцею та Тютюнниківської гімназії за перше місце у 2-етапі.

10:16 26.02.2024

“Небесна Сотня: Відважність та Жертовність за Свободу”

День Героїв Небесної Сотні в Україні відзначається щорічно 20 лютого, як день пам'яті за тими, хто віддав своє життя на Майдані у 2014 році. Пам'ятний день встановлено Указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

15:12 23.02.2024

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу "В об'єктиві натураліста"

Учні КЗ "Чуднівський ліцей" взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "В об'єктиві натураліста". Цьогоріч тема конкурсу: "Нектар життя". Завданням фестивалю-конкурсу визначено: виховання в здобувачів освіти любові до рідного краю; екологічне та естетичне виховання; пошук нових форм і методів формування в учнів навичок природоохоронної та просвітницької діяльності. Номінації фестивалю: відео, фото, анімація. Учні ліцею виготовили два відеоролики та фото.

08:34 23.02.2024

Міжнародний день рідної мови "Веселкова, барвінкова, невмируща наша мова!"

21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

16:09 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора