A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень зарубіжної літератури

З 12 по 16 лютого у ліцеї відбувся Тиждень зарубіжної літератури. Метою тижня є поглиблення знань учнів про літературні традиції та творчість інших країн, вдосконалення навичок читання та аналізу, розширення культурного кругозору, а також стимулювання інтересу до різноманітності світової літератури.

10:29 19.02.2024

День Державного герба України

День Державного герба України — пам'ятна дата, що нагадує про встановлення державного символу. Відзначається 19 лютого. Цього дня 1992 року Верховна Рада України затвердила тризуб як Малий герб України, визначивши його головним елементом Великого Державного герба. 

09:43 19.02.2024

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО"

 У КЗ "Чуднівський ліцей" розпочались тренування та підготовка до 2-го етапу "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році. Метою та завданням цих змаганнь є популяризація видів спорту та здорового способу життя, формування у молоді сталих традицій і мотивів щодо фізичного виховання і спорту як важливого чинника у забезпеченні здорового способу життя, залучення талановитих дітей та підлітків до занять у позашкільних спортивних закладах та сприяти покращенню спортивного іміджу України. Під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" учні нашого ліцею вже готуються до змагань із волейболу, баскетболу, футзалу, черліденгу та спортивного орієнтування. Гарного старту! Та результативного фінішу! 

14:53 12.02.2024

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

6 лютого 2024 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цей день став чудовою нагодою розповісти учням про важливість дотримання правил безпеки платежів і розрахунків в Інтернеті. В межах  уроків інформатики вчителька Гончарук Н. М. провела з учнями 4-х класів заняття з фінансової грамотності. Учні 5-х класів переглянули та обговорили повчальні відео про шахрайство в соціальних мережах та платіжних системах. Ця важлива інформація допоможе  учням стати відповідальними користувачами Інтернету.

14:52 08.02.2024

У січні маємо результати обласних етапів Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та Міжнародного мовно-літературного конкурсу  ім.Т.Г.Шевченка

КЗ "Чуднівський ліцей" щиро вітає своїх юних талантів, переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та Міжнародного мовно-літературного конкурсу  ім.Т.Г.Шевченка: - Давидову Софію, ученицю 8 класу, диплом ІІІ ступеня у конкурсі ім.Т.Шевченка, вчитель Дьяконова С.В. та диплом ІІІ ступеня у олімпіаді з історії, вчитель Макарчук О.В.;

15:21 02.02.2024

29 січня Україна відзначає День пам'яті героїв Крут

    29 січня Україна відзначає День пам'яті героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогодні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.    Бій під Крутами став символом героїзму та самопожертви українців у боротьбі за незалежність, яку Україна веде сьогодні,як і 106 років тому.

16:00 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора