A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень фізичної культури та спорту

Із метою підвищення інтересу та залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і  спортом, розвитку фізичних умінь, виховання в учнів ціннісної орієнтації щодо ведення  здорового способу життя, виховання спритності, сміливості, наполегливості, витримки, почуття колективізму, дружби та патріотизму з 17 по 21 квітня 2023 року в  КЗ «Чуднівський ліцей» проходив тиждень фізичної культури та спорту. В рамках тижня були проведені "Веселі старти" для 1-4 класів, малюк  бол, естафети та рухливі ігри для 5-6 класів, волейбол, футбол, баскетбол для 7-11 класів. Під час проведення запланованих заходів діти розвивалися як фізично так і розумово. Всі учні школи із задоволенням брали активну участь у проведенні тижня фізичної культури та спорту.

09:01 24.04.2023

Тиждень географії у ліцеї

За планом роботи ліцею з 10 по 14 квітня був організований предметний тиждень географії. Вчителями-предметниками на уроках географії були проведені такі заходи: географічна вікторина “Мандрівка материками”, “Пізнаємо планету” (7 клас), конкурс знавців фізичної карти “Я знаю Україну” (8 клас), віртуальна подорож “Мандри України” (8 клас), розгадування кросвордів “Води суходолу”, загадок (5,6 класи), відеопроєктів “Місце України в Європі” (9 клас), “Цікаві місця на планеті” (10 клас), створення стінгазет “Цікава географія” (5-11 класи).

09:48 14.04.2023

12 квітня - День авіації і космонавтики

12 квітня весь світ відзначав День авіації і космонавтики - пам’ятну дату, присвячену першому польоту людини в космос. Це особливий день - день тріумфу науки і всіх тих, хто сьогодні трудиться в космічній галузі. Здобувачі освіти нашого закладу також долучилися до відзначення. Цікаві і змістовні відбулися заходи, а саме : перегляд відеофільмів "Перший політ людини у космос", "Леонід Каденюк - перший космонавт", гра "Космічна подорож".

11:02 13.04.2023

Тиждень фізики у ліцеї

У КЗ «Чуднівський ліцей» з 03.04.2022 по 07.04.2023 проходив тиждень фізики. Він був присвячений одній з найдавніших наук, без якої немислимий подальший розвиток людства, науці цікавій, захоплюючій, могутній. Вчителями фізики було заплановано і проведено різні заходи для популяризації фізики. Мета проведених заходів: заохочення учнів вивчати фізику, розвиток комунікативних компетентностей, вміння працювати в групах, розвиток творчих здібностей учнів, мобілізація потенціальних можливостей учнів конкретного віку. Дітям впродовж тижня були запропоновані тематичні виставки, проекти, навчальні ігри та фільми. Протягом тижня працювали виставки газет, ребусів, кросвордів, які збагатили знання учнів, розширили їх творчу уяву.

10:51 13.04.2023

Захід присвячений 150-річчю від народження Миколи Міхновського

10 квітня відповідно до плану роботи закладу освіти в ліцеї розпочався Місячник військово-патріотичного виховання. Рій “Чуднівська варта” у складі учнів 10-11 класів: Соломахи Олександри, Катюхи Каріни, Талька Назара, Любара Стаса, Петракевича Тимофія, Козира Юрія, Ганюк Юлії, Ізотової Софії та президента ліги старшокласників КЗ “Чуднівський ліцей” Ромашевської Олександри підготували захід присвячений 150-річчю від народження Миколи Міхновського — громадського та політичного діяча, учасника боротьби за незалежність України в XX столітті, основоположника українського самостійницького руху й ідеолога української державної незалежності, автора «Креда молодого українця» та «Самостійної України». Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022–2023 роках» ця дата відзначається на державному рівні.

15:47 12.04.2023

Великдень _2023

Великдень _2023     Наближається найвеличніше свято в православному календарі, найсвітліше для кожного з нас  - Великдень.     Це свято має своє коріння, традиції, які встановлювалися поступово протягом багатьох століть. Щоб згадати пов'язані з Великоднем народні традиції, обряди, звичаї, у ці святкові дні Воскресіння Христового у бібліотеці ліцею оформлена виставка-інсталяція "Великдень. Христос воскрес!".

14:30 12.04.2023

ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю -конкурсу екологічної просвіти "Земля наш спільний дім"

5 - 6 квітня 2023р.  КЗПО "Обласний еколого-натуралістичний центр" провів обласний етап Всеукраїнського фестивалю -конкурсу екологічної просвіти "Земля наш спільний дім" серед учнівської молоді на тему "Луки мого дитинства", в якому активну участь взяла команда КЗ "Чуднівський ліцей". Ромашевська Олександра, Криворучек Дарина, Євстратьєва Дар'я, Довгаль Тетяна, Кучерук Софія, Ніщук Дарина підготували чудову літературно-музичну композицію, а Данилюк Юліана та Решетар Анна виготовили відеопрезентацію про еколого-просвітницьку діяльність здобувачів освіти ліцею. Команда Чуднівського ліцею посіла ІІ місце, тож вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів. 

14:18 12.04.2023

Всеукраїнський інтернет-часопис "Діти-герої"

Всеукраїнський інтернет-часопис "Діти-герої". Здобувачі освіти КЗ "Чуднівський ліцей" взяли участь у створенні Інтернет -часопису "Діти-герої", започаткованого Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України (відеопрезентація готували: Решетар Анна та Ромашевська Олександра). КЗ "Чуднівський ліцей" отримав Подяку НЕНЦ учнівської молоді МОНУ за висвітлення героїки підростаючого покоління України в русі "Герої без зброї" на волонтерському фронті задля наближення Великої Перемоги. Вітаємо здобувачів освіти та педагогічний колектив.

14:13 12.04.2023

Тиждень фізики у Бабушківській філії

Цей тиждень (з 03.04 по 07.04) ми присвячуємо фізиці ― одній з найдавніших наук, без якої немислимий подальший розвиток людства, науці цікавій, захоплюючій, могутній. Значення фізичних знань у нашому житті дійсно важко оцінити. Недаремно академік А. Ф. Йоффе висловився про це так: «Сучасна техніка ― це перш за все фізика в різних її застосуваннях». За допомогою цих знань сильна рука людини запустила космічні кораблі до зір, дивлячись на які, люди кажуть: "Фізика ― це чудово!"

10:58 07.04.2023

2 квітня - День дитячої книги

Щороку, 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає День дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.

12:02 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора