A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міська виставка-конкурс дитячого малюнку "Чарівний пензлик"

21 лютого 2023 року було проведено міську виставку-конкурс дитячого малюнку "Чарівний пензлик". Учні ліцею (Гаврилюк Дар'я, 5-А клас, Чумак Валерія, 7-А клас, Сусол Дарина, Давидова Софія, 7-В клас, Хилевич Софія, Гайдаш Злата, Тернавська Ангеліна, 8-В клас) під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Хитрич А.М. взяли участь у трьох номінаціях "За нашу свободу", "Знай і люби свій край", "Україна - європейська держава". Дві художні роботи були направлені на обласний етап. Дякуємо учасникам та їх наставнику за творчість! Наснаги та подальших перемог!

15:32 23.02.2023

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Щорічно, 20 лютого,в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні  - день вшанування відваги, сили духу і стійкості українців, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.   Покоління дітей, народжених у часи Революції Гідності, вже пішло до школи. Ті, хто у 2014 році були першачками, незабаром стануть студентами. Надзвичайно важливо, яке уявлення про події Майдану має нова генерація української молоді. Адже більшість із них особисто не знає або ж майже не пам'ятає, що відбувалося у ті дні. З метою вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, сприяння утвердженню в Україні ідеалів свободи і демократії, збереженню та донесенню до учнів інформації про доленосні події в Україні початку 21 століття у бібліотеці ліцею оформлена книжкова виставка "Небесна Сотня - Ангели свободи ",  де представлено книги, що висвітлюють події  Революції Гідності та розповідають про мужність і героїзм її учасників. На уроках у дистанційній формі проходили історичні інформаційні хвилинки, учні переглядали відео "Люди творять історію", дивились презентації, вшановували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. 

14:44 21.02.2023

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day – під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

15:18 10.02.2023

Ярмарок "Разом  до ПЕРЕМОГИ!"

Десятки тисяч наших захисників щоденно боронять нашу Україну. Усі вони потребують підтримки і розуміння, тому навіть найменша наша допомога - це частинка великої  доброї справи. Нещодавно у нашій школі - Бабушківській філії КЗ "Чуднівський ліцей" пройшов благодійний ярмарок "Разом  до ПЕРЕМОГИ!". Кожен із нас мав можливість долучитись до доброчинної справи, проявити свій патріотизм та небайдужість.  Спільними зусиллями учнів та батьків нашої школи було зібрано кошти в сумі 8106 грн. На виручені кошти закуплено необхідні речі для  потреб ЗСУ. Цей невеличкий благодійний внесок для наших захисників на схід передадуть воїни, випускники рідної школи,  Ліщук В. та Карпець П., які боронять нашу країну з початку повномаштабної війни. Разом ми сила! Все буде Україна! Слава ЗСУ!

10:17 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора