A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

“Ігри патріотів”

Дата: 06.10.2023 15:18
Кількість переглядів: 117

Україна — рідний край, золота, чарівна сторона... Скільки ласкавих слів придумали люди, щоб висвітлити свою любов до рідного краю, де народились і живуть. Сьогодні наш край потерпає від країни-агресора, від терористичних руйнувань та знищення української нації. Тому дуже важливо у молодого покоління виховувати глибоке почуття патріотизму та відповідального громадянина, здатного своїми діями захищати Батьківщину та розвивати її.

З цією метою у ліцеї 5 жовтня (для 7-8 класів) та 6 жовтня (для 9-11 класів) був організований квест “Ігри патріотів”. Команди із патріотичними назвами та девізами проходили різні станції: “Про відоме” (історична), “Найкраще місце на землі” (географічна), “Знаменита Україна” (про видатні особистості), “Про безпеку свою дбай” (мінна безпека), “Письменна моя Україна”, “Спортивна”, “Україна співоча”. На кожній зупинці отримували бали відповідно до виконаних завдань і за результатами було обрано переможців. Серед 7-8 класів: І місце — 7-А клас, ІІ місце — 7-В, ІІІ місце — 8-Б клас. Серед учнів 9-11 класів: І місце — 11-А клас, ІІ місце — 11-Б клас, ІІІ місце — 10-А та 10-В класи.

Вітаємо переможців. Дякуємо лідерам учнівського самоврядування, які стояли на станціях квесту та вчителям, які долучились до підготовки завдань та проведення квесту “Ігри патріотів”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора