A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

“Бути сама собі ціллю” - Ольга Кобилянська (160- річниця від дня народження)

27 листопада 2023 року для учнів 11-х класів КЗ "Чуднівський ліцей" було проведено захід "Що люблю, люблю вже навіки", присвячений 160- річчю від дня народження відомої української письменниці - модерністки, громадської діячки, авторки повістей та оповідань про проблеми українського жіноцтва Ольги Кобилянської (1863-1942).

17:58 30.11.2023

До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років

До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років Не забуваймо тих, кого уже нема, Вшануймо їх хвилиною мовчання… Голодомор – сторінка із минулого життя, Розкрита рана, що несе повчання.

17:33 24.11.2023

День Гідності та Свободи

Щороку, 21 листопада у  нашій країні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Революції Гідності 2013-2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.  З нагоди відзначення 10-ї річниці Дня Гідності та Свободи у бібліотеці ліцею оформлена книжкова виставка "Події, що змінили долю України ".Здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з хронологією подій, які передували Дню Гідності та Свободи та зумовили його відзначенню. На сторінках сучасних книг,які представлені на виставці, закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає нам всім згадати, наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української  нації.

16:50 23.11.2023

Квест у рамках тижня з основ здоров'я для 6-их класів "Щоб в здоров'ї та безпеці жити треба правила поважати та цінити"

Квест у рамках тижня з основ здоров'я для 6-их класів "Щоб в здоров'ї та безпеці жити треба правила поважати та цінити". Для квесту було сформовано 7 команд із 6А, 6Б та 6В класів. Команди проходили випробування із безпечної поведінки на станціях: Безпека в природньому середовищі, Безпечна дорога, Мінна безпека, Здорове харчування -здорове життя, Правила евакуації в різних ситуаціях, Пожежна безпека твого дому та Рух - це життя. Активно долучився до підготовки та проведення квесту 9В клас і показав чудові знання із Основ здоров'я, гарну організаторську роботу та відповідальне ставлення.

16:41 23.11.2023

Всеукраїнська акція віртуального музею зоології "Моя улюблена тварина"

Здобувачі освіти КЗ "Чуднівський ліцей" взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської акції віртуального музею зоології "Моя улюблена тварина", яка проходила у жовтні 2023 року в Житомирському обласному еколого-натуралістичному центрі. Мета і завдання акції - формування гуманного та дбайливого ставлення до тварин, розвиток образного мислення і емоційної чуйності, доброти, розкриття творчих здібностей та активізація пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу.   Приємно зазначити, що наші учні здобули ряд перемог у двох представлених номінаціях:  - малюнок    І місце посіла Вітюк Наталія 10-Б клас,   - ІІ місце посіла Гаврилюк Дар'я 6-А клас;   - ІІІ місце посіли Хилевич Софія 9-В клас та Фагуціст Ірина 11-Б клас.   У номінації "Відеоролик" участь взяли дві здобувачки освіти ліцею і обидві посіли І місце. Це Губатюк Валерія 10-Б клас з роликом "Кнопа"  та Качоровська Віталіна  7-А клас з роликом "Фокс", які розповідають про їх домашніх улюбленців. Також винесені подяки Забусик Юлії, Тернавській Ангеліна, Кузьмінській Анні, Заган Юлії, Швець Вероніці за участь у акції.

16:07 13.11.2023

Проєкт «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

Команда педагогів КЗ «Чуднівський ліцей» та Бабушківської філії у складі заступника директора ліцею Тетяни Яковець, заступника керівника філії Людмили Нікітенко, вчительки початкових класів Юлії Білозор взяли участь у проєкті «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей». Проєкт реалізується громадською організацією Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки  ULEAD з Європою. Тренінги відбулися протягом вересня – жовтня у м. Чуднів. Навчальні заняття для педагогів нашого краю  проводили тренери  Олена Павлюк та Сергій Левків.

13:56 01.11.2023

Охорона праці та безпека життєдіяльності

27 жовтня 2023 року у ліцеї з працівниками закладу було проведено семінар з охорони праці на тему "Охорона праці та безпека життєдіяльності". На семінарі були розглянуті питання щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності, оцінки ризиків під час роботи, виробничого травматизму у закладах освіти та соціального захисту працівників. 

15:34 27.10.2023

Профілактика ризикованих типів поведінки

Сьогодні з учнями  9-А, 10-Б, 10-В, 11-Б та 11-В класів з метою профілактики ризикованих типів поведінки було проведено тренінг  консультантом-психологом міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну» з теми «Свобода сексу: правда та міфи. Хвороби, які передаються статевим шляхом». Дякуємо Олені Касянчук за актуальність та важливість даної роботи із учнівською молоддю.

16:45 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора