A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Дата: 06.10.2023 09:34
Кількість переглядів: 594

4 жовтня у нашому ліцеї за ініціативою лідерів учнівського самоврядування, попереднім обговоренням і голосуванням серед учнів 5-11 класів, було організовано ярмарок на підтримку ЗСУ. Вже третій ярмарок за час війни, який проводять наші учні задля Перемоги. Цей благодійний ярмарок був присвячений до Дня захисників та захисниць України. Долучились до організації 27 класів. Всього виручили 40 тис. 550 грн. Найбільше зібрали учні 5-А класу. Всі кошти підуть на потреби нашим захисникам. Учні на засіданні учнівського самоврядування самостійно будуть вирішувати кому спрямувати дані кошти і як поділити суму відповідно до запитів про допомогу.

Важливим напрямком національно-патріотичного виховання є волонтерство. Мета ярмарку об'єднати дітей у справу (діяльність) заради спільної мети — допомоги ЗСУ. Виховна цінність в тому, що діти вчаться робити добрі справи, проявляють ініціативність та підприємливість, формують вміння планувати та організовувати, згуртовуються в один дружній колектив та відчувають свою суспільну значимість.

Було дуже приємно спостерігати за бажанням учнів зробити корисну справу та партнерською взаємодією дітей, батьків, учителів. Велика подяка батькам, які долучились до приготування смаколиків, які прийшли на ярмарок та допомагали своїм дітям у торгівлі. Також подяка класним керівникам, учителям та гостям ярмарки, які не шкодували своїх коштів та купували ласощі у дітей.

Спільними зусиллями ми робимо велику справу. Тому для всіх нас нині, мов девіз, мають лунати слова В’ячеслава Чорновола: «Україна починається з тебе».

Усім миру та Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора