A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Акція «Тепло віри в Перемогу»

Дата: 01.10.2022 22:20
Кількість переглядів: 109

З настанням холодної пори року стало актуальним виготовлення свічок власного виробництва, які б не лише випромінювали світло, а й зігрівали тих, хто знаходиться поруч. Ця річ, за відгуками захисників, стала як засіб, який можна використати там, де вогнище розпалювати не можна. В залежності від об’єму свічки, вона може горіти від 2 до 8 годин.

Наші учні, як справжні волонтери, полюбляють робити щось корисне, а якщо це для ЗСУ, то очі до втілення ідеї блищать яскравіше. Впродовж вересня місяця вони зносили залізні баночки, паперові ящики та віск для виготовлення «окопних свічок» для бійців, які знаходяться на фронті. Зроблені дитячими руками з любов’ю, шаною та повагою свічки не тільки роблять свою функцію, а й нагадують нашим Захисникам, що діти України щиро вірять у Перемогу,  переживають за долю кожного захисника, небайдуже ставляться до допомоги та намагаються бути причетними до перемоги.

З великим захопленням та невтомністю діти скручували папір, формували свічки, дорослі заливали розігрітий віск. Уже дві партії (130 штук) було передано хлопцям із ЗСУ, які знаходяться на лінії фронту. Надіємось, що той вогник буде корисним і зігріє у складну та холодну годину.  Велика дяка усім хто приєднався! Це зближує, це єднає, це ще раз свідчить про те, що нас не здолати!   

Акція продовжується! Приєднуйтесь і ви!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора