A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт керівника закладу освіти за 2020-2021 навчальний рік

30 серпня 2021 року о 10.00 в актовій залі КЗ "Чуднівський ліцей" відбудеться звіт керівника закладу освіти (Дячук Н.І.) про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю за підсумками 2020-2021 навчального року.

09:32 20.08.2021

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

1 червня – Міжнародний день захисту дітей! Велика дитяча спільнота Чуднівського ліцею відзначала цей  день активно та весело! Розпочалось святкування з підсумків патріотичної гри «Українчики», за якою в учні 2-6 класів була спланована виховна робота у 2020-2021 навчальному році. Класи-об’єднання показали свої таланти, промовили свої девізи та намалювали на подвір’ї ліцею кольорові малюнки-символи свого класу. Не обійшлось і без рухової активності, тому і гаслом  дня став вислів «Рухова активність - здоровий спосіб життя – здорова нація».  Учні 1-4 класів з цікавістю проходили станції  квесту «У пошуках літа»: виконували різноманітні завдання, відгадували загадки, складали пазли, повторювали танцювальні рухи тощо. Квест був організований за ініціативи президента Ліги старшокласників ліцею. З допомогою учнів - лідерів учнівського самоврядування ідея була успішно втілена в життя. Для учні 5-6 класів були організовані змагання на стадіоні ліцею, де діти показали свою фізичну силу та спритність у  різноманітних естафетах та народних іграх. 

23:02 01.06.2021

Свято Останнього дзвінка

Цьогоріч на свято Останнього дзвінка на подвір'ї ліцею зібрались лише учні 1-х, 4-х та 11-х класів. Директор ліцею Ніна Іванівна  Дячук підвела підсумки 2020-2021 навчального року та вручила нагороди і подяки учням, які стали призерами обласних конкурсів, фестивалів, проєктів. Пролунав останній дзвінок для учнів-випускників старшої школи. Щирі слова-побажання для них звучали від молодших учнів. Квіти, посмішки, пісні та танці створили гарний настрій для усіх присутніх. 

11:32 31.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху у КЗ «Чуднівський ліцей» та Бабушківській філії

З 17 по 21 травня в рамках Тижня безпеки дорожнього руху у КЗ «Чуднівський ліцей» та Бабушківській філії відбулись заходи спрямовані на пропаганду безпеки дорожнього руху та виховання дорожньої культури серед  дітей та учнівської молоді.  

11:58 24.05.2021

Національний парламентський урок 20 травня 2021 року.

Сьогодні учні 9-А класу стали учасниками Національного парламентського  уроку  «Що таке Парламент та як він впливає на моє життя?», який проходив у рамках  тижня відкритості «Партнерства «Відкритий уряд», де Україну представляли  Кабінет Міністрів України, центральні органи виконавчої влади та Верховна Рада України. Урок відбувся  у форматі онлайн за підтримки Проєкту з парламентської реформи ЄС-ПРООН. Брали участь керівництво Верховної Ради України, Манал Фоуані, заступниця постійної представниці програми розвитку ООН в Україні та  близько  35 000 учнів та вчителі з усієї України.

16:07 20.05.2021

День вишиванки у КЗ "Чуднівський ліцей"

20 травня 2021 року в Україні святкують День вишиванки! Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. Учні Чуднівського ліцею в цей день одягнули вишиванки, які дивували своїми орнаментами, кольорами та символікою. Діти та учнівська молодь із задоволенням фотографувались, створювали орнаменти, клеїли аплікації, малювали кольорові вишиті сорочки на подвір’ї ліцею, переглядали презентації та відео про цікаві та таємничі факти технології, символіки, декорування, колористики української національної вишивки.

15:34 20.05.2021

Звітно-виборна конференція Ліги старшокласників КЗ «Чуднівський ліцей»

Сьогодні, 14 травня, в нашому ліцеї відбулась цікава подія. Це – звітно-виборна конференція Ліги старшокласників КЗ «Чуднівський ліцей», органу учнівського самоврядування. Звичайно, президент Ліги Вікторія Патапенко провела детальний звіт з аналізом діяльності самоврядування в ліцеї, висловила побажання на подальшу роботу.

15:26 14.05.2021

Таборування_Сокіл_Джура 2021

13 травня 2021 року рій "Чуднівська варта" Чуднівського ліцею розпочали таборування. Умови не прості, травнева погода не сприяє! Але настрій усіх гарний та позитивний. Команда налаштована не тільки відпочивати, а й виконувати завдання екологічного та історико-краєзнавчого характеру, тренуватись та долати перешкоди. 

13:02 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора