A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перемога у міжрегіональному дебатному турнірі німецько-українського проєкту "Молодь дебатує" та незабутні враження!

20.02.2021 був важливий день для дебатантів німецько-українського проєкту "Молодь дебатує". Адже саме в цей день проводився міжрегіональний дебатний турнір для західного регіону, в якому взяли участь юні, амбітні, творчі, активні представники Вінницької, Житомирської, Тернопільської, Львівської  Рівненської та Хмельницької областей. 16 найкращих юнаків і дівчат змагались за місця в фіналі. Тема дебатів була складна: Чи варто заборонити в Україні використання пестицидів та мінеральних добрив в сільськогосподарському виробництві. Скільки цікавих думок і обгрунтованих пропозицій було запропоновано, що можна законопроєкти писати. Боротьба була чесною і відкритою. До фіналу вийшли четверо дебатантів, а найприємніше те, що фіналісткою стала учениця 10-А класу КЗ "Чуднівський ліцей" Ященко Кароліна, яка дебатами у німецькому форматі займається перший рік. Бажаю успіху Кароліні на Всеукраїнському дебатному турнірі.

14:03 21.02.2021

До уваги всіх учасників освітнього процесу КЗ "Чуднівський ліцей"!

На виконання рішення педагогічної ради ліцею № 3 від 17 лютого 2021 року, наказу директора ліцею № 51-аг від 17 лютого 2021 року та з метою недопущення поширення короно вірусної хвороби серед учнівського та трудового колективу з 18 по 28 лютого 2021 року освітній процес у закладі освіти здійснюватиметься з використанням технологій дистанційного навчання.

15:03 17.02.2021

«Хто багато читає, той багато знає»!

«Хто багато читає, той багато знає» – так кажуть у народі. А ще в цьому переконують наші учителі. Тому, щоб формувати в учнів уявлення про художню літературу як мистецтво слова, потребу в читанні літературних творів, розвивати інтерес  учнів до зарубіжної літератури і читання, розвивати усне й писемне мовлення школярів, їхнє мислення (образне, асоціативне, абстрактне, логічне тощо), прищеплювати естетичний смак, сприяти розвитку творчих здібностей  у Чуднівському ліцеї протягом предметного тижня «Зарубіжної літератури» відбувся творчий конкурс знавців дитячої літератури, учні в дистанційному режимі виготовляли пантбуки та інструкції з виживання в екстримальних умовах за оповіданням Дж. Лондона "Жага до життя", малювали ілюстрації до улюблених творів.

14:49 12.02.2021

Чи може математика бути цікавою? ....

Чи може математика бути цікавою? Чи потрібно всім її вивчати? Чи допомагає математика вирішувати життєві ситуації та проблеми? На всі ці запитання наші учні відповідають ТАК!!!

17:07 05.02.2021

ІІ місце в обласному онлайн-конкурсі  «Впоряд»

Вітаємо команду КЗ «Чуднівський ліцей» - рій «Чуднівська варта»  з ІІ місцем у  обласному онлайн-конкурсі  «Впоряд»,  який відбувся в  рамках  Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної  гри «Сокіл» («Джура») 7 грудня 2020 року дистанційно. Висловлюємо подяку керівнику (виховнику)  рою  вчителю  предмету  «Захист  України» Бабушку  Петру   Семеновичу за сумлінну та результативну підготовку учасників.

16:49 23.12.2020

"Новорічний експрес- 2021" стартував!

Вже розпочались новорічні святкування у Чуднівському ліцеї. Хоч і сьогодні заходи без масових хороводів та великої  батьківської аудиторії, але ж так само для дітей важливі та святкові.  Дід Мороз та Снігуронька завітали до учнів у класи з подарунками та новорічними сюрпризами, створюючи приємну  атмосферу та чудовий настрій.

15:54 22.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора