A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція «Привітай захисника зі святом»

Учні Чуднівського ліцею дуже полюбляють добрі справи. Такою справою у грудні 2020 року стала акція «Привітай захисника зі святом». До новорічних свят учні зібрали подарунки для тих, хто захищає нашу Україну, наш спокій і затишок. До подарунків увійшли цукерки, печиво, домашня консервація, продукти харчування, засоби гігієни. А також обов'язковим елементом стали дитячі листівки з вітаннями та малюнками. Завдячуючи волонтерському екіпажу з Катериною Закревською, наші подарунки знайдуть свого бійця, якому вкрай необхідне тепле дитяче слово вдячності та присмак сімейного затишку. Велика подяка всім учням та їх батькам за участь у такій важливій добрій справі!

15:31 15.12.2020

#Орнамент_для_ялинки#

15 грудня учні Чуднівського ліцею разом з Надією Петрик, інспектором ювенальної превенції Чуднівського відділення поліції, підтримали національно-патріотичну акцію "Орнамент для ялинки". Діти власноруч оздоблювали ялинкові прикраси, виготовляли наклейки з логотипом національної поліції та розписували українським орнаментом  новорічні кульки. Разом з творчою роботою з учнями було проведено превентивну роботу, а саме профілактичну бесіду щодо правопорушень, булінгу, насилля в сім'ї та девіантної поведінки в закладі освіти. На завершення  зустрічі учні подарували прикраси для ялинки місцевого відділу поліції,  а також привітали гарними побажаннями з наступаючими святами всіх правоохоронців.

14:41 15.12.2020

Акція "16 днів проти насильства"

Учні та  вчителі  Чуднівського ліцею з 25 листопада до 10 грудня підтримали Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства». З метою  привернення уваги учнів до проблем подолання насильства у сім’ї та закладі освіти, формування у дітей та молоді нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки, небайдужого ставлення до постраждалих осіб, усвідомлення будь-яких форм  насильства як порушення прав людини у ліцеї були проведені виховні уроки, інформаційні хвилинки, індивідуальні бесіди #МійСвітБез_насильства#.

21:16 11.12.2020

Присвячено Дню Збройних сил України

До  Дня Збройних  сил України у ліцеї відбулись заходи з національно-патріотичного виховання: виховні години «За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!», «Я пишаюся своєю Армією», перегляд відеоролику «Збройні сили України», вікторина «Українська армія», спортивні змагання, конкурс  малюнків. А рій «Чуднівська варта» взяли участь у обласному онлайн-конкурсі "Впоряд" у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

15:20 07.12.2020

#Найбільший_урок_у_світі та #Знаю_права_і_змінюю_світ.

20 листопада з нагоди святкування 75-ї річниці  з дня заснування ООН  вчителі Чуднівського ліцею долучилися до всеукраїнської ініціативи і провели «Найбільший урок у світі» про права дитини та глобальні цілі розвитку.  Учнів ознайомили із поняттям сталого розвитку, Глобальними цілями розвитку,   Конвенцією ООН про права дитини, пояснили значення організації ООН та ЮНІСЕФ, продемонстрували зв’язок Конвенції з Глобальними цілями сталого розвитку.

18:06 20.11.2020

День захисника України. День святої Покрови Пресвятої Богородиці. День Українського козацтва.

З метою формування національно-патріотичної свідомості громадян-патріотів, виховання захисників державної незалежності та територіальної цілісності України, високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності та поважають історію українського народу в Чуднівському ліцеї напередодні Дня захисника України було організовано ряд заходів. В переддень свята учні прийшли урочисто одягнені у вишиванках.  Лігою старшокласників ініційовано благодійну акцію "Привітай захисника України". Зібрані солодощі, засоби гігієни, консерви та вітальні листівки були надіслані нашим захисникам, які перебувають в зоні ООС. Учні художньо оформили вітальні стіннівки. Відбулись спортивні змагання, виховні години «Ми - маленькі козачата»,  «Козацькому роду, немає переводу», відео-вікторини, міні-вікторини, учні переглядали відео з історії козацтва, про захисників України, вітали майбутніх захисників приємними подарунками, старшокласники організували фото флешмоб «Хто, як не ми!».

20:15 13.10.2020

Акція "Привітай захисника України"

За ініціативи лідерів Ліги старшокласників КЗ "Чуднівський ліцей" учні на передодні Покрови провели благодійну акцію "Привітай захисника України". Учні зібрали солодощі, засоби гігієни, консерви та виготовили вітальні листівки для наших земляків, які перебувають в зоні ООС. Усі смаколики передані на передову за допомогою волонтера із "Блукаючих волонтерів" Катерини Закревської.

14:45 13.10.2020

З 1 по 30 вересня 2020 року в ліцеї проходив місячник «Увага! Діти на дорозі!»

З метою проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, вивчення  Правил дорожнього руху серед дітей та молоді,  формування практичних вмінь застосовувати знання на практиці  з 1 по 30 вересня 2020 року в ліцеї проходив місячник «Увага! Діти на дорозі!».   Впродовж місяця проходили такі заходи:

13:31 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора