A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Перемога у міжрегіональному дебатному турнірі німецько-українського проєкту "Молодь дебатує" та незабутні враження!

Дата: 21.02.2021 14:03
Кількість переглядів: 185

20.02.2021 був важливий день для дебатантів німецько-українського проєкту "Молодь дебатує". Адже саме в цей день проводився міжрегіональний дебатний турнір для західного регіону, в якому взяли участь юні, амбітні, творчі, активні представники Вінницької, Житомирської, Тернопільської, Львівської  Рівненської та Хмельницької областей. 16 найкращих юнаків і дівчат змагались за місця в фіналі. Тема дебатів була складна: Чи варто заборонити в Україні використання пестицидів та мінеральних добрив в сільськогосподарському виробництві. Скільки цікавих думок і обгрунтованих пропозицій було запропоновано, що можна законопроєкти писати.
Боротьба була чесною і відкритою. До фіналу вийшли четверо дебатантів, а найприємніше те, що фіналісткою стала учениця 10-А класу КЗ "Чуднівський ліцей" Ященко Кароліна, яка дебатами у німецькому форматі займається перший рік. Бажаю успіху Кароліні на Всеукраїнському дебатному турнірі.

                  Я - педагог-організатор, учасниця німецько-українського прєкту "Молодь дебатує",

тренерка дебатів у КЗ "Чуднівський ліцей".

 

Сьогодні був дійсно незабутній день. Я беру участь у такому дебатному турнірі вперше, але можу сказати що це дійсно щось неймовірне.Величезне дякую керівникам проекту за таку можливість, адже це чудовий досвід,нові знайомства і звичайно враження,які запам'ятаються надовго. Крім того я надіюся,що ми ще зустрінемося із учасниками проекту,тому що за цей короткий період ми змогли подружитися. Участь в проекті розвинула мої навички в комунікативній справі, я краще пізнала тему екології, ну і звичайно навчилася доводити свою думку і переконувати інших. Звичайно я не зупинюся на досягнутому,а буду розвивати і йти вперед!

Кароліна, дебатантка, учениця КЗ "Чуднівський ліцей"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора