A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

День захисника України. День святої Покрови Пресвятої Богородиці. День Українського козацтва.

Дата: 13.10.2020 20:15
Кількість переглядів: 299

З метою формування національно-патріотичної свідомості громадян-патріотів, виховання захисників державної незалежності та територіальної цілісності України, високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності та поважають історію українського народу в Чуднівському ліцеї напередодні Дня захисника України було організовано ряд заходів. В переддень свята учні прийшли урочисто одягнені у вишиванках.  Лігою старшокласників ініційовано благодійну акцію "Привітай захисника України". Зібрані солодощі, засоби гігієни, консерви та вітальні листівки були надіслані нашим захисникам, які перебувають в зоні ООС. Учні художньо оформили вітальні стіннівки. Відбулись спортивні змагання, виховні години «Ми - маленькі козачата»,  «Козацькому роду, немає переводу», відео-вікторини, міні-вікторини, учні переглядали відео з історії козацтва, про захисників України, вітали майбутніх захисників приємними подарунками, старшокласники організували фото флешмоб «Хто, як не ми!».

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав чи віддає свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Це свято усіх, хто любить і захищає свою Вітчизну, хто носить високе звання захисника України! Усім добра, міцного здоров'я, світлого настрою та ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора