A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Звітно-виборча конференція в Житомирській обласній раді старшокласників

Дата: 19.05.2023 21:24
Кількість переглядів: 65

Сьогодні, 19.05.23, в Житомирській обласній раді старшокласників відбулась звітно-виборча конференція, де звітувались про свою роботу очільники самоврядування ЖОРС, серед яких були представники нашого ліцею Ромашевська Олександра, голова комісії культури, духовного розвитку та дозвілля, Решетар Анна, голова комісії загальної та позашкільної освіти. Дівчатам були вручені Подяки за активну роботу та реалізацію соціально значущих проєктів в роботі самоврядування області, а також Подякою було відзначено роботу координатора учнівського самоврядування нашого ліцею - педагога-організатора Тамілу Петрівну Мастюк.
На конференції відбулись вибори керівного складу ЖОРС. Приємно було, що учні КЗ"Чуднівський ліцей" гідно презентували себе, свої програми діяльності самоврядування області, пропонували цікаві проєкти і були гарно оцінені однолітками та обрані заступником голови ЖОРС Ніщук Дарина, головою комісії екології та краєзнавства Камінський Максим та головою комісії з питань культури, духовного розвитку та дозвілля Кучерук Софія. Також для учасників конференції Житомирським обласним центром дитячої та юнацької творчості була проведена цікава екскурсія в Житомирську обласну раду. Дякуємо КЗПО ЖОЦДЮТ за цікаво організовану роботу і за розвиток учнівського самоврядування в області та в територіальних громадах. 

Вітаємо наших активних, творчих, патріотичних учнів та їх наставницю, яка завжди допомагає їм та розвиває в учнів лідерські навички, вміння критично мислити, виховує всебічно розвинені особистості з активною патріотичною позицією. Бажаємо вам цікавих ідей, здійснення планів та проєктів у мирній та вільній країні! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора