A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Проєкт «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

Дата: 01.11.2023 13:56
Кількість переглядів: 73

Команда педагогів КЗ «Чуднівський ліцей» та Бабушківської філії у складі заступника директора ліцею Тетяни Яковець, заступника керівника філії Людмили Нікітенко, вчительки початкових класів Юлії Білозор взяли участь у проєкті «Пропільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей». Проєкт реалізується громадською організацією Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки  ULEAD з Європою. Тренінги відбулися протягом вересня – жовтня у м. Чуднів. Навчальні заняття для педагогів нашого краю  проводили тренери  Олена Павлюк та Сергій Левків.

27 жовтня, відповідно до плану занять з теми безпеки, у нашому ліцеї на засіданні методичної комісії (об’єднанні) класних керівників Тетяна Яковець та Юлія Білозор провели тренінг за напрямами «Інформаційна безпека в освітньому середовищі», «Психологічна безпека в освітньому середовищі», «Фізична безпека в освітньому середовищі».

Під час тренінгу педагогічні працівники займалися командотворенням, визначали пріоритетні напрямки створення безпечного освітнього середовища, навчались формувати навички безпечної поведінки під час війни в учасників освітнього процесу, грали гру “Безпечна громада», обмінювались досвідом.

Заняття провели корисно, позитивно та надихаюче.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора