A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

ІІ Всеукраїнський бієнале дитячого образотворчого мистецтва "Палітра 2021": тема "Вікіпедія Математики"

Дата: 05.04.2021 14:58
Кількість переглядів: 196

31 березня  відбулись підсумки ІІ Всеукраїнського  бієнале дитячого образотворчого мистецтва "Палітра 2021" з теми «Вікіпедія Математики», організаторами якого є Київський палац  дітей та юнацтва. Метою бієнале є привернути увагу дітей та молоді до історії та розвитку математичної грамотності, поширити знання про роль  цієї науки  у різних сферах життя, формувати інтерес до історії математики, розвивати творчість дітей та підлітків.

У галереї  "Дім Миколи"  (м.Київ) було розгянуто творчі роботи юних художників. Це майже 80 малюнків з різних студій, гуртків, шкіл, художніх колективів з образотворчого мистецтва міста Києва та України, серед яких і наш Чуднівський ліцей. Дві роботи наших учениць (9-А та 7-А класів)  «У ритмі чисел» та «Найвидатніші математики світу. Історія відкриття» були надіслані для участі у  мистецькому конкурсі.  

Хоч і призових місць роботи не здобули, але гарні та позитивні враження від своєї творчості наші учениці отримали, тепер їх імена знають і у Київському палаці дітей та юнацтва. Усі роботи учасників бієнале «Палітра 2021» експонуватимуться в інтернет-галереї на сайті відділу народної творчості КПДЮ.

Вітаємо всіх учасників та переможців! Сміливо ідіть уперед! Творчих злетів вам, креативної фантазії, натхнення та успіхів у майбутніх починаннях!

Історія створення художніх робіт

Фото з офіційної  Facebook сторінки відділу народної творчості КПДЮ (підсумкове засідання професійного журі)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора