A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Участь лідерів учнівського самоврядування ліцею у засіданні обласної ради учнівського самоврядування

Дата: 16.05.2022 17:10
Кількість переглядів: 90

16 травня 2022 року о 14.00 год.  відбулося онлайн-засідання обласної ради учнівського самоврядування на платформі Google Meet.
У заході взяли участь близько 70 учасників. Це були голови осередків учнівського самоврядування територіальних громад області та педагоги-координатори даного напряму роботи. На засіданні обговорювали діяльності осередків учнівського самоврядування в умовах воєнного стану та участь у Всеукраїнських акціях і масових заходах.
Цікаво було послухати досвід волонтера Сергія Яцика із волонтерського центру м.Житомира, який ще раз переконав нас, що діти та молодь України роблять великий внесок для перемоги та миру у країні. Що ті малюнки, намальовані крихітними дитячими пальчиками, ті щирі та добрі слова, сказані від душі устами кожного українця – є непереможним духом, сильною мотивацією, незламною вірою для всіх тих, хто стоїть на захисті країни та бореться за мир, спокій, незалежність нашої держави.
Наші лідери учнівського самоврядування Ромашевська Олександра - президент та Решетар Анна - секретар   Ліги старшокласників нашого ліцею також поділились своїм досвідом у волонтерській діяльності. Дівчата продемонстрували обереги, малюнки, відео та презентацію того, що було зроблено у період війни.
Зустріч молоді Житомирщини, хоч була і в онлайн форматі, але відчувалась тепла, добра атмосфера досвіду, ідей та гарних справ. Все добро задля Перемоги!
Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора