A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Патріотичний квест з нагоди старту гри-подорожі в національно-патріотичному об’єднанні “Українчики”

Сьогодні 21 вересня у Всесвітній День миру у наших українчиків (учнів 2-6 класів) відбувся патріотичний квест з нагоди старту гри-подорожі в національно-патріотичному об’єднанні “Українчики”. Лідерами учнівського самоврядування (8-10 класи) для молодших було організовано активну гру з визначеним маршрутом по 9 станціях. Перша станція - “Давайте познайомимось”, на якій діти презентували свій клас, його назву та девіз. На станціях “Моя країна — Україна” — грали патріотично-інтелектуальну вікторину про свою державу, “Безпечна країна” — відповідали на питання про безпеку на дорозі та алгоритм дій коли знайшов підозрілий предмет, “Народ скаже, як зав’яже” — розповідали про відомі народні приказки та казки, складали пазли. Були і творчі станції - “Голуб миру”, “Мальовнича моя Україна”, де діти виготовляли голубів миру, та малювали на асфальті символи свого класу-об’єднання. І, звичайно ж, не обійшлося без рухливої та співочої станцій — “Танцюй і активно рухайся”, “Співоча моя Україна”. Діти активно провели годину на свіжому повітрі та з гарним настроєм стартували та отримали маршрутні листи подорожі в патріотичному об’єднанні "Українчики" на новий навчальний рік. А наймолодших (учнів 2-х класів) з радістю привітали з посвятою в об’єднання “Українчики”.

17:55 21.09.2023

Олімпійський тиждень

 Олімпійський тиждень у ліцеї. Учні із задоволенням відвідували уроки фізичної культури на свіжому повітрі. Грали різноманітні рухливі ігри, волейбол, футбол, баскетбол. Займались ранковою зарядкою, акробатикою та змагались у естафетах.

17:18 15.09.2023

До Дня Державного прапора України, Дня Незалежності, Дня пам'яті захисників України

До Дня Державного прапора України, Дня Незалежності, Дня пам'яті захисників України учні ліцею навіть у свої літні канікули створювали відео "Два кольори  - символи незламності", фотоколажі "Я щасливий, що я українець", "Мій Чуднів - найкрасивіше місто в незалежній Україні", відеопривітання "Україно моя, з Днем Незалежності", а майбутні першокласники малювали малюнки "Мій синьо-жовтий стяг"

09:26 29.08.2023

Онлайн-фотоквест "Українець по совісті і духу"

З 01.07 по 04.07.2023 здобувачі освіти, лідери учнівського самоврядування КЗ "Чуднівський ліцей"  Оверчук Дарина, Ніщук Дарина та Міцик Віталіна взяли участь в онлайн-фотоквесті "Українець по совісті і духу", який проводився Київським державним Будинком художньої та технічної творчості з нагоди Дня Конституції України. Дівчата виконували завдання, що надходили почергово протягом 3 днів та за результатами отримали Подяки.

16:37 04.07.2023

"В єднанні наша сила"

Ліга старшокласників КЗ "Чуднівський ліцей" взяла участь у створенні на сайті Національного еколого-натуралістичного центру МОН України нової рубрики "В єднанні наша сила", де розміщується інформація щодо здійснення волонтерсько-патріотичної діяльності дітей і підлітків закладів освіти у боротьбі за єдність і незалежність України. Серед цінностей, які є особливо важливим у час війни та післявоєнного відновлення країни - українські національні цінності, національна ідентичність, українська мова, свобода, історична правда, історична пам'ять про боротьбу за незалежність, свободу і демократію.

18:57 13.06.2023

Свято “Останнього дзвінка-2023”

Цьогоріч 6 червня пролунав останній дзвінок у 2022/2023 навчальному році для 722 учнів КЗ “Чуднівський ліцей”. Понад тисячу відвідувачів: учні, батьки, вчителі та інші гості завітали до ліцею на свято. Адже, враховуючи карантинні обмеження та сумні події війни — це вперше за декілька останніх років ліцей зібрав у своїх стінах таку велику кількість людей.

14:20 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора