A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

29 січня Україна відзначає День пам'яті героїв Крут

    29 січня Україна відзначає День пам'яті героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогодні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.    Бій під Крутами став символом героїзму та самопожертви українців у боротьбі за незалежність, яку Україна веде сьогодні,як і 106 років тому.

16:00 31.01.2024

242 доби стійкості. Бої за Донецький аеропорт

Від стін терміналу зостались руїни   Там Кіборг загинув в боях не один  За мир для народу, за неньку-Вкраїну Життям не один заплатив її син...     Люди витримали,не витримав бетон! Саме такими словами відкликається 16 січня - гірка та болюча дата для кожного українця. У цей день вшановуємо Кіборгів  - неймовірно сильних та мужніх людей, що до останнього тримали оборону Донецького аеропорту. 242 довгих пекучих доби за кожен метр,кожен поверх... Кіборги стали символом патріотизму та відданості незалежній Україні. Їх подвиг уже увійшов у історію України.  Вшановуючи пам'ять незламних Кіборгів, у бібліотеці ліцею оформлена інформаційна поличка "242 доби стійкості ", де представлені матеріали про 242 дні подвигу за Донецьке летовище, подвигу, що триває і сьогодні на фронті кожної  хвилини.   Нехай кожне обличчя, ім'я героїв назавжди залишаться у нашій історії та гарячих блакитно-жовтих серцях.

16:04 19.01.2024

Івент "Емоції природи"

Відбувся обласний конкурс в Житомирському обласному Еколого-натуралістичному центрі івент "Емоції природи" в якому взяли участь учні КЗ "Чуднівський ліцей". Вітаємо  чарівних і талановитих переможниць: Варгалюк Маргаріту з трьома І місцями у номінаціях: "Тваринний світ", "Макрофото", "Чорно-біле фото", Кучерук Софію із І місцем в номінації "Рослини", із ІІ місцем Вакульчук Ангеліну у номінації "Нежива природа", із ІІ місцем Оверчук Дарину та із ІІІ місцем Хільчук Маргариту у номінації "Пейзаж. День/ранок".

21:56 07.01.2024

Результати обласного фестивалю екологічного кіно "Кіно-ЕСО-FEST"

Стали відомі результати V обласного фестивалю екологічного кіно "Кіно-ЕСО-FEST" від комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради. Вітаємо Мастюк Т.П. та її учнів: Софію Кучерук, учениця 10-А класу - ІІ місце в номінації "Музичний кліп" та Дарину Оверчук, учениця 10-Б класу - ІІІ місце в номінації "Документальний фільм". Дівчата будуть нагороджені дипломом Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації. Варгалюк Маргарита, учениця 8-Б класу була відзначена подякою Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації. Подальших творчих ідей, досягнень та результатів!!!

21:36 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора