A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Захід присвячений 150-річчю від народження Миколи Міхновського

10 квітня відповідно до плану роботи закладу освіти в ліцеї розпочався Місячник військово-патріотичного виховання. Рій “Чуднівська варта” у складі учнів 10-11 класів: Соломахи Олександри, Катюхи Каріни, Талька Назара, Любара Стаса, Петракевича Тимофія, Козира Юрія, Ганюк Юлії, Ізотової Софії та президента ліги старшокласників КЗ “Чуднівський ліцей” Ромашевської Олександри підготували захід присвячений 150-річчю від народження Миколи Міхновського — громадського та політичного діяча, учасника боротьби за незалежність України в XX столітті, основоположника українського самостійницького руху й ідеолога української державної незалежності, автора «Креда молодого українця» та «Самостійної України». Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022–2023 роках» ця дата відзначається на державному рівні.

15:47 12.04.2023

Великдень _2023

Великдень _2023     Наближається найвеличніше свято в православному календарі, найсвітліше для кожного з нас  - Великдень.     Це свято має своє коріння, традиції, які встановлювалися поступово протягом багатьох століть. Щоб згадати пов'язані з Великоднем народні традиції, обряди, звичаї, у ці святкові дні Воскресіння Христового у бібліотеці ліцею оформлена виставка-інсталяція "Великдень. Христос воскрес!".

14:30 12.04.2023

ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю -конкурсу екологічної просвіти "Земля наш спільний дім"

5 - 6 квітня 2023р.  КЗПО "Обласний еколого-натуралістичний центр" провів обласний етап Всеукраїнського фестивалю -конкурсу екологічної просвіти "Земля наш спільний дім" серед учнівської молоді на тему "Луки мого дитинства", в якому активну участь взяла команда КЗ "Чуднівський ліцей". Ромашевська Олександра, Криворучек Дарина, Євстратьєва Дар'я, Довгаль Тетяна, Кучерук Софія, Ніщук Дарина підготували чудову літературно-музичну композицію, а Данилюк Юліана та Решетар Анна виготовили відеопрезентацію про еколого-просвітницьку діяльність здобувачів освіти ліцею. Команда Чуднівського ліцею посіла ІІ місце, тож вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів. 

14:18 12.04.2023

Всеукраїнський інтернет-часопис "Діти-герої"

Всеукраїнський інтернет-часопис "Діти-герої". Здобувачі освіти КЗ "Чуднівський ліцей" взяли участь у створенні Інтернет -часопису "Діти-герої", започаткованого Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України (відеопрезентація готували: Решетар Анна та Ромашевська Олександра). КЗ "Чуднівський ліцей" отримав Подяку НЕНЦ учнівської молоді МОНУ за висвітлення героїки підростаючого покоління України в русі "Герої без зброї" на волонтерському фронті задля наближення Великої Перемоги. Вітаємо здобувачів освіти та педагогічний колектив.

14:13 12.04.2023

Тиждень фізики у Бабушківській філії

Цей тиждень (з 03.04 по 07.04) ми присвячуємо фізиці ― одній з найдавніших наук, без якої немислимий подальший розвиток людства, науці цікавій, захоплюючій, могутній. Значення фізичних знань у нашому житті дійсно важко оцінити. Недаремно академік А. Ф. Йоффе висловився про це так: «Сучасна техніка ― це перш за все фізика в різних її застосуваннях». За допомогою цих знань сильна рука людини запустила космічні кораблі до зір, дивлячись на які, люди кажуть: "Фізика ― це чудово!"

10:58 07.04.2023

2 квітня - День дитячої книги

Щороку, 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає День дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.

12:02 04.04.2023

Нація читає - Україна перемагає!

Нація читає - Україна перемагає! Під таким  гаслом проходив цьогорічний Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги (27 березня - 2 квітня) Це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято бібліотекарів і читачів,  веселих пригод  і літературних відкриттів. З нагоди відзначення Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги у бібліотеці ліцею для учнів 1-х класів було влаштовано бібліовізит "Острів читайликів". Першокласники ознайомилися з чарівним світом книги, засвоїли правила користування книгою та бібліотекою. Із задоволенням відгадували казкові загадки. По закінченні заходу, учні отримали в подарунок закладки "Діти України читають".   У бібліотеці оформлено книжкову виставку "Слався, величайся, українська книго,серед дітвори!"

11:59 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора