A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень математики в ліцеї

Навіть, у період постійних тривог, вчителі ліцею намагаються урізноманітнювати освітній процес цікавими заходами. Так, за планом проведення предметних тижнів, з 30 січня цікаво та пізнавально був організований тиждень математики.

15:00 06.02.2023

Привітання з перемогою у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад.

Приємно відзначити, що наші учні неодноразово виборюють призові місця в районному та обласному етапах предметних олімпіад. Це свідчить про безмежну любов до дітей, щоденну клопітку працю, високий фаховий рівень вчителів - наставників.

14:58 05.02.2023

Тиждень національно-патріотичного виховання

З 20 по 30 січня у ліцеї відбулись заходи з національно-патріотичного виховання. В ці дні відзначають важливі дати в історії України - події, які зіграли велику роль у державотворенні незалежної, демократичної, вільної країни з непереможною нацією.

23:31 30.01.2023

День Соборності та Свободи України у Бабушківській філії

Українська мрія - єдність, свобода та незалежність. Серед знаменних дат календаря 22 січня – дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а з грудня 2011 року святкується як День Соборності та Свободи України.  До Дня Соборності України в Бабушківськії філії КЗ "Чуднівський ліцей" було проведено низку заходів: • проведено конкурс малюнків «Україна єдина»;  • в 1 – 4 класах класоводи провели бесіду на тему: «Україна – земля моя та моїх предків», яка сприяла розвитку почуття любові до рідної Батьківщини; • учні 7 класу організували квест "У пошуках Акту Злуки" для старшокласників. Проведені заходи посилили віру в те, що територіальна цілісність нашої Батьківщини, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми ще більше упевнилися, що «Україна – єдина країна». Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

14:48 30.01.2023

«Мої здобутки – тобі, Україно!»

Сьогодні у ліцеї відбулось привітання учнів та вчителів, які вміло над собою працювали, мали багато планів, ідей та успішно їх реалізовували у І семестрі 2022-2023 навчального року. На заході «Мої здобутки – тобі, Україно» учням було вручено подарунки та подяки від КЗ "Чуднівський ліцей"  за сумлінність та наполегливість у навчанні, високий рівень навчальних досягнень, за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, за призові місця у ІІ етапі XХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика та  ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка, за перемогу на обласних творчих конкурсах та фестивалях, які відбулись  у І семестрі 2022-2023 н.р.. Також учні отримали премії відділу освіти за перемогу в обласних олімпіадах та конкурсах у 2022 році (відповідно до міської Програми роботи з обдарованою молоддю).

16:36 17.01.2023

“Моя країна — Україна”

 06.01.2023 в КЗ “Чуднівський ліцей” був проведений конкурс учнівських фоторобіт на тему “Моя країна — Україна”. Конкурс проводився з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення, формування екологічної культури. Переможцями стали: Качоровська Віталіна, Отаманська Віолета, Кучерук Софія, Корчук Віуторія, Міцик Віталіна, Ромашевська Олександра, Катюха Каріна. Роботи переможців конкурсу направлені на обласний фотоконкурс, тож з нетерпінням чекатимемо результатів.

15:16 06.01.2023

Квест-гра "У пошуках подарунків святого Миколая"

До дня святого Миколая в Чуднівському ліцеї було проведено святкову квест-гру "У пошуках подарунків святого Миколая" для учнів 1 -7класів. Гра відбувалась на локаціях: "Розумники", "Конструктори", "Швидше, вище, сильніше", "Україна колядує", "Танці-забавлянці", "Фото @ селфі". Учні із задоволенням відгадували українські казки та загадки, складали пазли та сніговиків, співали колядки і щедрівки, танцювали, грали рухливі ігри та фотографувались у святковій фотозоні. Врешті, святий Миколай щедро усіх обдарував подарунками, щиро привітав з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Активну участь у підготовці та проведенні святкового квесту взяли лідери учнівського самоврядування із 8-В, 9-А, 10-А та 11-А класів. Святкова  програма була цікавою, веселою і пізнавальною.

22:12 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора