A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Уроки Звитяги» у Чуднівському ліцеї

«Уроки Звитяги» у Чуднівському ліцеї до Дня пам’яті та примирення 8 травня, і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, встановлені Законом України “Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років”.

10:45 08.05.2021

4 травня - Міжнародний день протидії булінгу

Міжнародний день протидії булінгу відзначається у всьому світі 4 травня – U.N. Anti-Bullying Day, присвячений боротьбі з однією з найбільш поширених проблем, з якими доводиться зіштовхуватися учням, вчителям і батькам. Цей день започаткувала Організація Об’єднаних Націй у 2012 році, коли визнала епідемію залякування і цькування.

20:18 07.05.2021

Тиждень охорони праці у ліцеї.

З 26 по 30 квітня у КЗ «Чуднівський ліцей» відповідно до річного плану відбувся Тиждень охорони праці. Було проведено: інформаційно-роз’яснювальну роботу на тему, яку запропонувала МОП: «Передбачити, готуватися та реагувати на кризу – Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР)»; навчання та перевірку знань з охорони праці серед технічних працівників ліцею;  міні-лекторії зі здобувачами освіти «Це повинен знати кожен: «Правила поведінки у весняно-літню пору року», «Поведінка на воді», «Загартовування організму», «Перша допомога при сонячному (тепловому) ударі»; інструктажі з безпеки життєдіяльності під час травневих та Великодніх свят; виховні години, присвячені 35-й річниці аварії на ЧАЕС, конкурс малюнків на тему «Охорона праці очима дітей», відеоуроки «28 квітня – Всесвітній день охорони праці». В рамках тижня також було проведено День цивільного захисту та об’єктове тренування (евакуація) з учнями початкових класів і працівниками ліцею. Було евакуйовано 170 учнів та 45  працівників закладу освіти за 2 хвилини 40 секунд.

11:27 30.04.2021

Обласний фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров'я".

Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров'я" проводиться щорічно з метою популяризації  та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.

09:45 30.04.2021

17 квітня День довкілля, 22 квітня - Міжнародний День Землі!

17 квітня День довкілля, 22 квітня - Міжнародний День Землі. У ці дні люди та екологічні організації проголошують екологічні ініціативи і закликають до дбайливого ставлення до планети, звертають увагу на проблеми навколишнього середовища, проводиться безліч екологічних заходів. Слоган Дня Землі 2021 - "Відродити нашу Землю".

20:48 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора