A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

ІІ місце в обласному онлайн-конкурсі “Рятівник” (старша вікова група) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

Стали відомі результати обласного онлайн-конкурсу “Рятівник” для старшої вікової групи у рамках ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) який відбувся 21 лютого. Рої о 13:00 отримували практичні завдання для І та ІІ етапів конкурсу, які мали зняти на відео та відправити до вказаного часу. Тому зволікати та репетирувати зовсім не було часу, а ще й тривога внесла свої корективи. Але наші учнів 10-11 класів у складі рою “Чуднівська варта” і в такий момент змогли вибороти ІІ місце серед 100-а команд Житомирщини. Завданням першого етапу конкурсу було виконання практично та із коментуванням серцево-легеневої реанімації, накладання джгута, пов’язок на голову “Очіпок” та ліктьового суглобу. Другий етап конкурсу — це виконання алгоритму дій підрозділу в зоні обстрілу при виявленні пораненого, накладання джгута, допомога пораненому в зоні укриття та транспортування його в зону повної безпеки.

16:04 19.03.2024

14 березня - Міжнародний день математики (або день числа Пі)

Ой як полюбляють наші учні нестандартні уроки, а особливо коли це уроки математики! Саме такі уроки для наших учнів були 14 березня з нагоди Міжнародного дня математики (або дня числа Пі), який відзначається щорічно з 2018 року. Цього року і ми — вчителі математики та учні ліцею вирішили відзначити цей день, спланувавши різні активності для учнів! Учні переглядали відео про святкування Дня числа Пі, розгадували математичні ребуси та головоломки (танграм), кросворди, складали пазли, переглядали історичні факти про число Пі, досліджували його самостійно, слухали музику числа Пі та виконували різні математичні руханки.

16:56 15.03.2024

Фінальні змагання "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу"

 9 березня у спортивному залі нашого ліцею відбулись фінальні змагання ІІ етапу "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу". За першість змагались чотири команди юнаків: учнів нашого ліцею, В.Коровинецького ліцею,  Будичанської  та Тютюнниківської гімназії. Вітаємо спортсменів нашого закладу освіти із призовим 2-м місцем, а наших опонентів - учнів В.Коровинецього ліцею із першим місцем. Визначення переможців відбулося відповідно до офіційних правил з волейболу. Наша команда,  була відзначена дипломом призера, який вручив начальник відділу освіти Чуднівської міської ради Володимир Кривоцюк. А ми й далі будемо із цікавістю спостерігати і щиро вболівати за команду нашої громади у ІІІ етапі змагань і не забуваємо про гасло "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО"!

14:11 12.03.2024

Eкскурсії до Чуднівського центру зайнятості

Програмою із Основ здоров'я у 9 класі передбачаються теми із самореалізації особистості, самовиховання характеру, уміння вчитись та як досягти успіху, важливість вибору професії. З метою ширшого ознайомлення зі світом професій, індивідуальних схильностей, уподобань були проведені екскурсії до Чуднівського центру зайнятості (вчитель Мастюк Т.П.). Раїса Олександрівна Токарчук, спеціаліст центру, провела пізнавальні тренінги та тестування з учнями 9-их класів, що дало поштовх і можливості детальніше познайомитись із різними професіями, з їх затребуваністю на ринку праці. Сподіваємось, що така обізнаність допоможе не помилитись з вибором в майбутньому професій і спеціальностей для успішної самореалізації та ролі життєвих цінностей у формуванні якості життя.

14:35 11.03.2024

Фінальні змагання "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з футзалу" #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

У суботу 02 березня відбулись фінальні змагання з футзалу у ІІ етапі змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" . Всього у громаді цього дня змагались за перше місце чотири команди: учні із Великокоровинецького ліцею, Дубищенської, Тютюнниківської гімназій та нашого ліцею. Вітаємо наших юних спортсменів, учнів КЗ "Чуднівський ліцей", які показали чудову гру, вибороли І місце та можливість змагатись далі, а саме взяти участь у ІІІ етапі змагань. Підтримуємо бажання молоді бути спортивними, активними та фізично загартованими! Вітаємо їх з перемогою та бажаємо досягати і наступних цілей! 

14:41 05.03.2024

Участь в обласному конкурсі "Свою Україну любіть" з нагоди 210-ої річниці народження Т.Г. Шевченка.

Учениці ліцею взяли участь в обласному конкурсі "Свою Україну любіть" з нагоди 210-ої річниці народження Т.Г. Шевченка. Основними завданнями конкурсу є виховання у здобувачів освіти патріотичних почуттів, національної свідомості та ідентичності, любові і пошани до видатних діячів української культури. Номінаціями художнього конкурсу визначено:  - меми до творів Т.Г.Шевченка, які символізують боротьбу українського народу за незалежність і свободу; - ілюстрації до балади Т.Г.Шевченка " Лілея". Свої роботи представили:

14:21 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора