A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

14 жовтня - День Захисників та Захисниць України. День козацтва.

Дата: 16.10.2022 20:56
Кількість переглядів: 182

До 14 жовтня наші учні та вчителі КЗ "Чуднівський ліцей" реалізували проєкт "Поділись своїм теплом з воїном ЗСУ", який ініціювали лідери учнівського самоврядування. Учні принесли смаколики, теплі шкарпетки, засоби гігієни, вітальні листівки та були виготовлені ще 100  "окопних свічок". Майже 100 кг було відправлено на Донеччину поштою, інша частина, понад 50кг смаколиків та 50 свічок із допомогою волонтера Тараса також поїхала на передову.

Ще наші учні долучилися до загальноукраїнської ініціативи оформлення найбільшої електронної листівки “Віртуальна дошка подяки від дітей захисникам України”, розмістивши фотоколаж та слова вдячності й підтримки захисникам та захисницям, що боронять Україну. 

У цей день класними керівниками та вчителями-предметниками було проведено на уроках патріотичні хвилинки, бесіди, тощо...Обов'язковою була хвилина мовчання. У 4-В класі відбувся урок математики "Козацька Січ". В 11-В та 9-Б класі - урок англійської мови "Defenders Day". У 11-Б класі - урок мужності " Україна понад усе". Творчі учні з 4-В, 5-Б, 6-А, 9-Б, взяли участь у дистанційному воркшопі з виготовлення листівки для захисника та захисниці, який був організований КЗПО «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради.

Велика вдячність активним учням ліцею, їх батькам та педагогам за розуміння, патріотизм та неймовірну віру в ЗСУ та нашу перемогу. Слава Україні!!!

У Бабушківській філії учні теж виготовляли листівки, створювали патріотичні відео

https://youtu.be/NilST_avTuo , https://youtube.com/shorts/vJHhsjPPWRo?feature=share . Дякували героям та бажали здоров’я, мудрості, Миру, любові, щастя та швидкого повернення до дому з Перемогою!

 

P.S. Хлопці-захисники щиро дякували учням за смачні, "тепленькі" подарунки та вітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора