A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

22 квітня - День Землі

Дата: 23.04.2024 17:54
Кількість переглядів: 34

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Це свято чистої Води, Землі й Повітря, яке має на меті об'єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети.

З нагоди відзначення Дня Землі у бібліотеці ліцею було проведено екологічний урок "Нехай Земля квітує всюди -- природу збережімо, люди" для учнів 2-Б класу (кл. кер. Данилюк І. М.)

Яскравий і в той же час корисний захід був спрямований на те, щоб діти мали уявлення про стан навколишнього середовища, з дитинства вчилися звертати увагу на екологічні проблеми, не були байдужими до природи, розуміли і берегли її, були відповідальними за свої вчинки.

Юні читачі приймали активну участь у конкурсах, вікторинах та розгадували загадки про навколишнє середовище, про воду, повітря, флору і фауну Землі.

Учні не тільки корисно й весело провели час,але й розширили свій світогляд, розвинули кмітливість та навчилися пізнавати нове.

У бібліотеці також оформлено книжкову виставку "Краса Землі -- така велика сила", де представлено літературу,яка виховує любов до природи, викликає прагнення бережливого ставлення до неї, стимулює дитячу фантазію та уяву.

До цього Дня з учнями 1-В класний керівник Гайдаманчук О.О. провела на кожному предметному уроці екологічні хвилинки “Наша планета Земля - наш дім! Земля України - наш рідний дім! Бережіть його!”. В учнів 1-Б, 2-Б, 4-Б була година спілкування “День Землі” класні керівники Зінченко Н.Ф., Данилюк І.М., Лавренюк Л.І.). Учні початкової школи створювали розмальовки “Розмалюємо Землю в кольори любові”, обговорювали як зберегти життя на планеті і як може вплинути кожен із людей для того, щоб довкілля було чистішим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора