A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Олімпійський тиждень у ліцеї

Дата: 13.09.2024 17:31
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЗ 9 по 13 вересня у ліцеї відповідно до плану виховної роботи було проведено “Олімпійський тиждень”, присвячений Дню фізичної культури та спорту. Олімпійський тиждень — це улюблений тиждень для спортивних та енергійних прихильників здорового способу життя. Недарма цей тиждень є одним із перших у 2024-2025 навчальному році. Адже, рухова активність та любов до спорту є запорукою здорового тіла, гарної фізичної форми, стрункої, красивої фігури та чудового настрою.

Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. На уроках фізичної культури проходили змагання з волейболу (11-ті класи), серед дівчат (9-ті класи), з футболу (9-ті та 10-А класи). У 2-х та 5-х класах були організовані цікаві естафети “Майбутні олімпійці”. Рухливі ігри грали учні 6-Б, 6-В, 4-Б, 5-Б, 7-Б класів. Атлетичний крос бігли 8-мі класи.

З метою формування в учнів навичок і культури здорового способу життя та залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом на базі нашого ліцею цього року будуть працювати гуртки від Чуднівського міського будинку дитячої та юнацької творчості:

- хореографія (для учнів з 5-9 класів),

- черліденг (для учнів 2-7 клас),

- баскетбол (для учнів 5-9 класи),

- волейбол.

Приєднуйся! Будь спортивний, активний та енергійний!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора