A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Фестиваль-конкурс учнівських агітколективів екологічної просвіти

Дата: 08.10.2021 17:24
Кількість переглядів: 188

Екологічні проблеми нині поширені у всьому світі. Це означає, що вони створюють загрозу життєдіяльності не тільки окремим групам людей, а людству  загалом, не одній країні, а всій планеті. Тому всім нам потрібно об'єднуватися ради спільної мети: рятувати нашу Землю від екологічної катастрофи!

В рамках тижня екології 7 та 8 жовтня 2021 року у нашому ліцеї відбувся фестиваль-конкурс учнівських агітколективів екологічної просвіти «Земля наш спільний дім»  на тему «Врятуємо планету». Цьогоріч було 10 команд 7-11 класів. Мета заходу: підвищити рівень екологічної просвіти серед населення, дітей та учнівської молоді, пропагувати та виховувати шанобливе ставлення до навколишнього середовища, до природніх ресурсів, вказати на неприпустимість бездумного та бездушного втручання людини в природу, звернути увагу на те, якої непоправної шкоди природі і людству наносить забруднення довколишнього середовища побутовими та промисловими відходами, спалювання сміття, стерні, сухої трави, вирубування лісів, забруднення ґрунтів пестицидами та іншими хімікатами.
Всі агітколективи висвітлювали проблеми екології не тільки планети Земля, а й конкретно нашого регіону та підказували шляхи їх вирішення. У своїх вокально-хореографічних театралізованих композиціях учні закликали всіх людей звернути увагу на важливість вирішення цих проблем  та бути небайдужими, адже від кожного з нас: і дорослого, і малого залежить майбутнє наступних поколінь.
Серед учнів 7-9 класів І місце посіла команда 8-Б класу «Екологи», ІІ місце – учні  8-А класу «Екорейнжери», ІІІ місце – учні 7-В класу «Еко-покоління».
Серед  учнів 10-11 класів І місце посіла команда 11-А класу «Ековарта», ІІ місце (з відривом лише кілька балів) та глядацьку симпатію  – 10-А клас «Еколайф»,  ІІІ місце – 10-В клас «Екопровідники».
Вітаємо всіх учасників та дякуємо за чудову підготовку!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора