A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Тиждень фізики у ліцеї

Дата: 08.04.2024 17:12
Кількість переглядів: 61

Одним із найбільш важливих факторів успіху при вивченні фізики є інтерес до предмета, формуванню якого сприяє проведення тематичних предметних тижнів, що забезпечують не лише залучення учнів до поглибленого вивченню фізики в межах шкільного курсу, але й сприяють розвитку особистісних якостей школярів, активізації розумової діяльності, розвитку творчих здібностей учнів.
  Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять фізикою, розширенню кругозору, поглиблення уявлень про використання відомостей із фізики у повсякденному житті, виховання самостійності, мислення з 1.04 по 5.04 2024 р. в КЗ "Чуднівський ліцей" було проведено тиждень фізики вчителями Макушиною Г.  В. та Петрук О.В.
Для проведення тижня фізики були задіяні учні 7-11 класів, які були учасниками різних видів роботи. У 7 класах проведена позакласна годинна "Що ви знаєте про фізику" та відбувся конкурс розв'язання фізичних кросвордів. У 8 класах розв'язували кросворди та ознайомилися з цікавими фактами про фізику. У 9 класах учні взяли участь у Брейн ринзі на тему " Енергія та екологія". 10 класи готували цікаві факти про фізику на теми: " Історія громовідводу", "Земля - величезний конденсатор", "Електричні методи лікування", "Електростатичні явища в природі" та "Заземлення побутових приладів". 11 класи готували повідомлення на тему " Чи обійшлося б людство без наукових відкриттів, які зробили жінки?". Також всі класи виготовляли стін газети на різні цікаві теми з фізики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора