A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Великі подвиги починаються з маленького кроку

Дата: 30.09.2021 16:51
Кількість переглядів: 332

Великі подвиги починаються з маленького кроку

            Згідно з офіційними даними, кожна п’ята людина похилого віку є самотньою. Серед них частина перетнули позначку 70 років і не можуть самостійно піклуватися про себе, почуваються самотніми, нікому непотрібними. Такі старенькі потребують соціального захисту в будинках, де про них зможуть подбати.

Є маса креативних рішень щодо того, як допомогти цим людям.  Бабусі й дідусі, які проживають у престарілих будинках, раді відчути нашу небайдужість до їхнього життя. 

Бо співчуття - усюди однакове. Різні лише способи того, як ми можемо його виявити. І це залежить від нас. А тому нехай кожен із нас загляне у свою душу та простягне руку допомоги тому, хто цього потребує, подарує іншому тепло, не сподіваючись отримати щось взамін.

            Першого жовтня – День ветерана  та Міжнародний день людей похилого віку. Учні КЗ «Чуднівський ліцей» напередодні організували благодійну акцію «Добро починається з тебе». Вони зібрали чай, печиво, фрукти, сухофрукти, мед, варення, цукерки, засоби гігієни та все це передали БО «Благодійний фонд «Лікарня Іванопіль» у якій на даний момент знаходиться 44 людини.

            Керівник закладу Теняна Карп'юк, забираючи передачу, розхвилювалася та навіть витирала сльози з очей від дитячої доброти та щедрості. Ми щиро радіємо, що наші учні є ініціаторами таких важливих благодійних справ і підтверджують свою соціальну та громадянську компетентність не лише на словах, а й на ділі. А пані Тетяні та її команді (колективу) хочеться побажати міцного здоров’я, сили та  побільше  підтримки та небайдужості зі сторони. Адже займатись такою справою – це, справді, святе діло.                   

            Всі великі подвиги починаються з одного маленького кроку - творення добра для тих, хто нас оточує. Творімо добро не для слави, а для того, щоб хоч на хвилину хтось став щасливішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора