A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

“Всесвітній День Здоров'я: Разом за здоровий світ!”

Дата: 08.04.2024 16:49
Кількість переглядів: 116

“Всесвітній День Здоров'я: Разом за здоровий світ!”

Всесвітній День Здоров'я відзначається щорічно 7 квітня з метою привернення уваги громадськості до важливості збереження та підтримки здоров'я. У цей день люди по всьому світу об'єднуються, щоб обговорити та висвітлити ключові проблеми здоров'я, включаючи профілактику захворювань, підвищення обізнаності про здоровий спосіб життя та доступ до якісних медичних послуг. В цьому році, з урахуванням попередньої пандемії COVID-19, особлива увага приділяється також стратегіям боротьби зі спалахом вірусу та підтримці фізичного та психологічного здоров'я населення, що дуже важливо у час війни. Важливо пам'ятати, що здоров'я - це найбільша цінність, яку потрібно берегти з дитинства та сприяти зростанню якості життя всіх людей на планеті.

У ліцеї з нагоди цієї дати відбулися виставка-конкурс агітаційних плакатів “Молодь обирає здоров’я” та фото-конкурс “Я за здоровий спосіб життя”. Учні 27 класів у своїх спільних проєкних роботах у вигляді плакатів закликали до здорового способу життя та висвітлювали наслідки поганих звичок, а учні із 17-ти класів своїми фото на особистому прикладі показували, що бути здоровим - це модно!

Плакати оцінювали журі в складі: Вітюк Н., Хільчук М., лідерів учнівського самоврядування та педагога-організатора Мастюк Т.П.. Було проведено оцінювання плакатів “Молодь обирає здоров'я” за 10-ти бальною шкалою. Враховувалось ідея, формат, майстерність і змістовність робіт. Маємо такі результати:

І місце серед 5 -9 класів посіли: 6-А клас - 10 б., 9-А клас - 9.8 б., 8 - В клас 9,3б.;

ІІ місце посіли: 9-В клас - 8б., 8-А клас - 7.5б.;

ІІІ місце здобули 5-В клас - 6.6б; 6-В клас - 6.6б., 7 — Б клас - 6.3 бали.

Серед 10 - 11 класів: І місце 11-В клас - 8.3 б., ІІ місце 10-Б та 10- А класи по 7.3б., та ІІІ місце 10-В клас 5.6 б.

Варто відзначити початкові класи які виготовили чудові колажі відповідної тематики. Грандіозна робота 1-В класу здобула І місце, ІІ місце розділили 3-Б, 2-А та 4-В класи, а ІІІ місце також розділили 4-Б, 2-В та 1-А класи.

Серед 62-х поданих фоторобіт І місце — 9-В клас, ІІ місце — 9-А клас (колаж), ІІІ місце — 4-В клас. Роботи оцінювали Качоровська Н.М., Мастюк Т.П., Іващенко Т.А.

Усім дякуємо за участь. Роботи переможців будуть направлені на обласний етап “Молодь обирає здоров’я”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора