A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

ІІ місце в обласному онлайн-конкурсі “Рятівник” (старша вікова група) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

Дата: 19.03.2024 16:04
Кількість переглядів: 74

Стали відомі результати обласного онлайн-конкурсу “Рятівник” для старшої вікової групи у рамках ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) який відбувся 21 лютого. Рої о 13:00 отримували практичні завдання для І та ІІ етапів конкурсу, які мали зняти на відео та відправити до вказаного часу. Тому зволікати та репетирувати зовсім не було часу, а ще й тривога внесла свої корективи. Але наші учнів 10-11 класів у складі рою “Чуднівська варта” і в такий момент змогли вибороти ІІ місце серед 100-а команд Житомирщини. Завданням першого етапу конкурсу було виконання практично та із коментуванням серцево-легеневої реанімації, накладання джгута, пов’язок на голову “Очіпок” та ліктьового суглобу. Другий етап конкурсу — це виконання алгоритму дій підрозділу в зоні обстрілу при виявленні пораненого, накладання джгута, допомога пораненому в зоні укриття та транспортування його в зону повної безпеки.

Усім хто причетний ВЕЛИКА ПОДЯКА!!! Керівник рою Бабушко П.С. (вчитель предмета “Захист України), Кривоцюк Л.В. (вчитель предмета “Захист України. Основи медичних знань”), Якимчук Л.Ю. (сестра медична), дякуємо вам за підготовку команди!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора