A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Заходи в межах місячника оборонно-масової роботи до Дня Збройних Сил України

Дата: 15.12.2023 13:38
Кількість переглядів: 94

В межах місячника оборонно-масової роботи до Дня Збройних Сил України в нашому закладі освіти відбулись такі заходи:

  • Математична гра «Купуємо байрактар для ЗСУ» (1-В клас), виховні години «5 грудня – День волонтера», 6 грудня – День ЗСУ» (5-А), зустрічі з працівниками ДСНС (6-В), інтерактивна гра «Шлях до перемоги» (7-Б);
  • Виховна година «День гідності та свободи» (6-В), заповнення щоденника свідомого громадянина (7-Б), бесіда «Що для тебе є гідність?» (9-Б), перегляд відео до Дня гідності та свободи (3-А);
  • Змагання 1-4 класи «Нумо, козачата!»;
  • Змагання 5-8 класи «Козацькому роду немає переводу!»;
  • Змагання 9-11 класи «Збройні сили України – сила, гордість, міць країни!» 9-11 класи

Змагання були організовані між командами паралельних класів. Вітаємо переможців у своїй категорії: 1-В (команда «Соколята»), 2-А (команда «Патріот»), 4-А (команда «Смайлики»), 5-В (команда «Калина»), 6-А (команда «Спортивний клас»), 8-В (команда «Форсаж»), паралель А 9-11класів (команда «Герої незалежності»). Учням дуже сподобались такі активності. Вони були жвавими, енергійними та радісними.  

6 грудня наші учні в складі рою «Чуднівська варта» взяли участь в обласному онлайн-конкурсі «Впоряд» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). З нетерпінням чекаємо на результати конкурсу.

Активна участь наших наймолодших учнів у міському конкурсі читців патріотичної поезії не залишилась без результату. З 1-В було 6 учасників. Активність дітей вразила. Вітаємо з ІІІ призовим місцем у молодшій віковій категорій Джегирей Ярослава, учня 1-В класу та з ІІ місцем Курінну Софію, ученицю 4-Б класу. У старшій віковій категорії взяли участь двоє учениць 10-А класу ліцею  Корчук Вікторія з твором «Єдина Україна» (Дмитро Чередниченко), яка отримала ІІ місце та Кучерук Софія із твором «Герої не вмирають» (Христя Полянська ), яка стала переможницею (І місце). Вітаємо учнів та їх наставників Гайдаманчук О.О. (класний керівник 1-В класу), Лавренюк Л.І. (класний керівник 4-Б класу) та Ковбан В.В. (вчитель української мови та літератури, класний керівник 10-А класу) з гарними результатами.

Лідери учнівського самоврядування Ніщук Дарина та Губатюк Валерія, учениці 10-Б класу під творчими настановами свого керівника, педагога-організатора Мастюк Т.П. у обласному етапі ІІІ Всеукраїнського конкурсу документального кіно «Українська революція: ретроспективний погляд через 100 років»  із своїм документальним кіно «Видатна роль Івана Фещенка-Чопівського в українському державотворенні»  вибороли І місце в області. Вітаємо із супер чудовим результатом. Подальших успіхів на Всеукраїнському рівні!

Ще для наших захисників було передано 130 кг окопних свічок, які були виготовлені учнями та працівниками ліцею. Велика подяка працівникам, учням та їх батькам за активну участь у акції «Тепло віри в Перемогу». Також подяка працівникам Чуднівської міської ради за спонсорську допомогу у придбанні 30 кг парафіну. Педагогічним колективом за листопад-грудень було передано донат  для придбання необхідних речей нашим Героям  у сумі 30 тис. гривень. Віримо в Перемогу! Разом ми сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора