A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Збройні сили України — слава, гордість, міць країни!

Дата: 07.12.2022 12:32
Кількість переглядів: 659

Збройні сили України —

слава, гордість, міць країни!

Захищають мир, свободу

Служать рідному народу!

6 грудня наша держава святкує день українського війська — День Збройних сил України! Цей день для кожного українця в умовах війни став особливим, уособлення мужності, сили, сміливості, витримки та надлюдських можливостей. Сьогодні кращі сини й доньки України показують усьому світові свою майстерність та незламність на фронті.

Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті державних кордонів, цілісності та єдності нашої країни. Ви — наша опора, надійний захист, оберіг та надія у перемогу. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою рідних та близьких. А віра українського народу у перемогу надає вам незламності та витримки.

З нагоди свята учні КЗ “Чуднівський ліцей” (у складі рою “Чуднівська варта”) взяли участь в обласному онлайн-конкурсі «Впоряд» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), метою якого була перевірка практичних навичок учасників рою з муштрового впоряду (стройової підготовки) та визначення кращого рою на Житомирщині. З нетерпінням чекаємо на результати!

Слава Україні! Героям слава!

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора