A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Чуднівський ліцей" Чуднівської міської ради Житомирської області

Тиждень зарубіжної літератури

Дата: 20.02.2023 10:36
Кількість переглядів: 140

Тиждень зарубіжної літератури.

Впродовж 13-17 лютого уроки із зарубіжної літератури проходили в цікавій та нестандартній формі.

Учні 5-х класів взяли участь у літературній вікторині та здійснили цікаву мандрівку в країну Літературію. Вони ділились на команди та мірялись знаннями у межах свого класу. Здійснювали зупинки на станціях. І. "Впізнай автора", де за відомостями з життя митця потрібно відгадати про кого йдеться. 2."Бюро знахідок", де було багато речей, загублених літературними героями. Але діти знайшли власників. 3."Казковий салат" - станція, де діти показали себе як незрівнянні казкарі-фантазери.

В 11 класі відбувся усний журнал "Україна в житті і творчості письменників світу". У 6-х класах - літературна вікторина "Що? Де? Коли?". Учні 7 та 9 класу змагались у конкурсі читців поезій "Коли у світ прийшла любов" та "В коханні кожен стає поетом". У 8-А пройшов конкурс читців сонетів "У світі сонетів Шекспіра".

Учні 5-7 класів створили багато ілюстрацій для виставки до вивчених у цьому році літературних творів. Десятикласники провели зустрічі у літературній вітальні на тему "З любові починається життя... ". Діти зачитували свої повідомлення про історію кохання з життя відомих зарубіжних письменників і поетів, читали вірші про кохання.

У Бабушківській філії були проведені вікторина "Казка йде у гості", виховний захід "Лямурр шоу", квест-гра "Стежками літературних героїв", конкурс на  кращу газету, малюнок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора